προορισμός…γεύση!

Η Πυραμίς Μεταλλουργία Α.Ε. είναι μία ελληνική εταιρεία παραγωγής & εμπορίας ολοκληρωμένων λύσεων για την κουζίνα και το μπάνιο. Ιδρύθηκε το 1959 και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, σε μια ιδιόκτητη περιοχή 300.000 m2 ενώ οι εγκαταστάσεις παραγωγής καλύπτουν μία έκταση 45.000 m2 και στεγάζουν μία από τις μεγαλύτερες μονάδες παραγωγής νεροχυτών παγκοσμίως, με δυναμικότητα άνω των 1,500,000 τεμαχίων ετησίως.
Βασιζόμενη στο όραμα και την πολυετή της εμπειρία, η Pyramis πρόσθεσε στην παραγωγική της δυναμική, ένα νέο εργοστάσιο συνθετικών νεροχυτών. Η νέα μονάδα παραγωγής βρίσκεται στην βιομηχανική περιοχή του Κιλκίς, με την ετήσια παραγωγική δυναμικότητα της να υπερβαίνει τους 70.000 συνθετικούς νεροχύτες.
_dsc0993b Τα προϊόντα της εξάγονται σε πάνω από 65 χώρες παγκοσμίως και στις 5 ηπείρους, ενώ διαθέτει 9 θυγατρικές εταιρείες σε Ρουμανία, Πολωνία, Αγγλία, Γερμανία, Βουλγαρία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Τσεχία, Ιταλία & Ρωσία. Στην Ελλάδα, κατέχει ηγετική θέση στην αγορά και τα προϊόντα της βρίσκονται σε κάθε ελληνικό σπίτι εδώ και πάνω από μισό αιώνα.
Αυτό που χαρακτηρίζει την εταιρία είναι το πάθος της για την τελειότητα. Η επιμονή της και η αισιοδοξία της, ακόμα κι όταν οι συνθήκες της αγοράς φαίνεται να μην είναι ευνοϊκές. Η αφοσίωσή της στις αξίες και τους στόχους της. Η ανάγκη να ξεπερνάει κάθε μέρα, τα όριά της. Η αγάπη για το αντικείμενό της, αλλά και ο σεβασμός της στους πελάτες, τους προμηθευτές και τους ανθρώπους της. Ότι κάνει έχει αφετηρία την πίστη ότι όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα!

1 Comment

  1. Tastes great!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *