προορισμός…γεύση!

Prep Time 15 λεπ Cook Time 40 λεπ Total Time 55 λεπτά. Servings: 6

Υλικά

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ ανακατεύω το αλεύρι με τη στέβια. Προσθέτω το σπορέλαιο και το γιαούρτι και ανακατεύω με το σύρμα. Ρίχνω το γάλα, το ξύσμα και τη βανίλια και ανακατεύω καλά.
    Τέλος, προσθέτω το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύω μέχρι να δημιουργηθεί ένα σφιχτό μείγμα.

  2. Χωρίζω το μείγμα σε δύο ίσα μέρη και ρίχνω το κακάο στο ένα. Ανακατεύω καλά μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές σοκολατένιο μείγμα.

  3. Λαδώνω και αλευρώνω μια φόρμα με αποσπώμενα τοιχώματα διαμέτρου 20 εκ. Ρίχνω 2 κουταλιές από το λευκό μείγμα στο κέντρο της φόρμας. Συνεχίζω, ρίχνοντας 2 κουταλιές από το σοκολατένιο μείγμα στο κέντρο του λευκού. Συνεχίζω εναλλάσσοντας τα δύο μείγματα μέχρι να τελειώσουν.

  4. Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C αερόθερμο για 35-40 λεπτά.

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

Απάντηση