
1
Add to Favorites
Χοιρινά σουβλάκια με λαχανικά
Υλικά
Εκτέλεση/Instructions
Video
Ανενεργό
Ενεργό
-
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνω μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο και προσθέτω όλα τα υπόλοιπα υλικά, νοστιμίζοντας με αλατοπίπερο
-
Ανακατεύω καλά και τα αφήνω να μαριναριστούν για 12 ώρες στο ψυγείο αφού φυσικά σκεπάσω το μπολ με πλαστική μεμβράνη
-
Περνάω τα κομμάτια του χοιρινού και των λαχανικών εναλλάξ σε μεταλλικές ή σε ξύλινες σούβλες
-
Τα ψήνω στη σχάρα ή στο γκρίλ του φούρνου για 8-10 λεπτά περίπου από κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν από όλες τις πλευρές
-
Σερβίρω τα σουβλάκια ζεστά με λίγο χυμό λεμονιού
Yummy