προορισμός…γεύση!

Prep Time 15 λεπ Cook Time 15 λεπ Total Time 30 λεπτά. Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Βράζω τα ζυμαρικά αλ ντέντε, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία τους. Κρατάω ½ φλυτζάνι (100 ml) από το νερό τους και τα στραγγίζω.

  2. Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι, ρίχνω το ελαιόλαδο να ζεσταθεί σε μέτρια φωτιά. Προσθέτω τα μανιτάρια και τα σοτάρω για 5 λεπτά ανακατεύοντας συνέχεια.

  3. Ρίχνω το κρεμμύδι, την κόκκινη πιπεριά και το σκόρδο και συνεχίζω το σοτάρισμα για άλλα 5 λεπτά. Σβήνω με το κρασί, και αφήνω να εξατμιστεί το αλκοόλ. Αλατοπιπερώνω και προσθέτω το γιαούρτι, το γάλα και το νερό που έχω κρατήσει από το βράσιμο το ζυμαρικών και ανακατεύω καλά μέχρι να διαλυθεί το γιαούρτι και να γίνει σαν κρέμα. Αφήνω τη σάλτσα να βράσει για 10 λεπτά μέχρι τα υγρά της να μειωθούν στο μισό και να δέσει.

  4. Προσθέτω τα ζυμαρικά, το μαϊντανό, το δυόσμο και την ψιλοκομμένη καυτερή πιπεριά και ανακατεύω καλά.
    Σερβίρω με λίγα φυλλαράκια φρέσκου δυόσμου.

Keywords: ταλιατελες με μανιταρια

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

Απάντηση