προορισμός…γεύση!

Σουβλάκια σολομού μαριναρισμένα με λεμόνι και μαραθόσπορο
1 Add to Favorites
5 από 1 αξιολόγηση

Σουβλάκια σολομού μαριναρισμένα με λεμόνι και μαραθόσπορο

Prep Time 15 λεπ Cook Time 15 λεπ Rest Time 45 λεπ Total Time 1 ώρα 15 λεπτά. Servings: 4

Υλικά

Για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζω τους κύβους του σολομού και προσθέτω το ελαιόλαδο, το λιωμένο σκόρδο, το ξύσμα πορτοκαλιού και λεμονιού, την πάπρικα, το μαραθόσπορο και το πιπέρι. Ανακατεύω πολύ καλά με τα χέρια μου, σκεπάζω το μπολ με διάφανη μεμβράνη και το αφήνω κατά μέρος για 45 λεπτά.

  2. Στη συνέχεια μοιράζω τους κύβους σολομού σε 20 καλαμάκια για σουβλάκι, βάζοντας 2 - 3 κύβους σε κάθε καλαμάκι.

  3. Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C. Βάζω τα σουβλάκια σε ένα μεγάλο αντικολλητικό ταψί, τα πασπαλίζω με το αλάτι και τα ψήνω για 15 λεπτά, γυρίζοντάς τα μερικές φορές, μέχρι να ροδίσει ο σολομός.

  4. Τα σερβίρω ραντίζοντάς τα με το χυμό λεμονιού και πασπαλίζοντάς τα με τον ψιλοκομμένο άνηθο.

Keywords: σουβλάκια σολομού μαριναρισμένα με λεμόνι,μαραθόσπορο

1 Comment

  1. Mouth-watering

Απάντηση