προορισμός…γεύση!

Prep Time 40 mins Cook Time 1 hr Total Time 1 hr 40 mins Δυσκολία: Intermediate Servings: 6 Best Season: Suitable throughout the year

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Σε μια μέτρια κατσαρόλα βάζω το μισό ελαιόλαδο να ζεσταθεί. Ρίχνω τις σουπιές και τις σοτάρω για 3-4 λεπτά. Προσθέτω περίπου 1 λίτρο νερό, χαμηλώνω τη φωτιά και μαγειρεύω τη σουπιά για 50 λεπτά μέχρι να μαλακώσει καλά. Κατά τη διάρκεια του βρασμού, ελέγχω μήπως μειωθούν τα υγρά, και αν χρειαστεί, συμπληρώνω, ζεστό νερό. Μετά τα 50 λεπτά βρασμού, τα υγρά θα πρέπει να μισοκαλύπτουν την σουπιά. Αν δω ότι είναι περισσότερο, δυναμώνω τη φωτιά ώστε να μειωθούν κι άλλο.
  2. Προσθέτω το σπανάκι, τα μυρωδικά, το κύμινο, τις σταφίδες, το υπόλοιπο ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύω να πέσει ο όγκος των χορταρικών και μαγειρεύω για 10 λεπτά. Αποσύρω από τη φωτιά, ραντίζω με το χυμό λεμονιού και ανακινώ την κατσαρόλα.
Keywords: σουπιες σπανακι

User Reviews

5 out of 5
Based on 1 ratings
5 Stars
1
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. vpapakir_s3u92yp9

    Mouth-watering