προορισμός…γεύση!

Prep Time 30 λεπ Cook Time 20 λεπ Total Time 50 λεπτά. Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Βράζω τα φιλέτα ψαριού για 8-10 λεπτά σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό. Τα στραγγίζω και μόλις κρυώσουν τόσο ώστε να μπορώ να τα πιάσω, τα θρυμματίζω με τα δάχτυλα μου, αφαιρώντας τυχόν κόκκαλα και δέρμα.

  2. Τα βάζω σε μεγάλο μπολ, προσθέτω τα παξιμάδια καλά μουλιασμένα σε νερό και στραγγισμένα, τα αυγά, τον άνηθο, τα καρότα, τη μουστάρδα, τη κέτσαπ, το κρεμμύδι ,την πάπρικα, το αλατοπίπερο. Λαδώνω τα χέρια μου και ζυμώνω το μείγμα καλά. Πλάθω τα μπιφτεκάκια. Σε ένα ταψάκι στρώνω αντικολλητικό χαρτί και τοποθετώ πάνω τα μπιφτεκάκια. Περιχύνω με το ελαιόλαδο και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C από 6-7 λεπτά την κάθε πλευρά.
    Σερβίρω τα ψαρομπιφτεκάκια σε μπουφέ.

Keywords: ψαρομπιφτέκια με τριμμένο καρότο

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. ❤️ ❤️ ❤️

Απάντηση