Το ψητό ψάρι σε συνδυασμό με τα λαχανικά είναι η επιτομή της διατροφικής προστασίας της υγείας, λόγω της πολύ υψηλής του θρεπτικής αξίας.

Ψάρι ψητό με σπαγγέτι λαχανικών
Ingredients
Εκτέλεση/Instructions
-
Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C
-
Σε ένα μπολ ανακατεύω το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα και το χυμό πορτοκαλιού
-
Αλατοπιπερώνω καλά τα φιλέτα και τα τοποθετώ επάνω σε ένα κομμάτι αντικολλητικό χαρτί
-
Ραντίζω με το μείγμα της μουστάρδας και κλείνω καλά σε πακέτο
-
Μεταφέρω το πακέτο στη λαμαρίνα του φούρνου και ψήνω για 20-25 λεπτά
-
Για το σπαγγέτι λαχανικών: Πλένω καλά τα κολοκυθάκια και καθαρίζω τα καρότα
-
Τρίβω τα λαχανικά με ένα κόφτη λαχανικών σπιράλ σε λεπτά σπαγγέτι
-
Αν δεν έχετε, μπορείτε να τα κόψετε σε λεπτές φέτες με το μαντολίνο και μετά με ένα μαχαίρι σε λεπτές λωρίδες
-
Βάζω τα λαχανικά σε ένα μπολ, ραντίζω με το πετιμέζι, το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι
-
Σερβίρω τα φιλέτα στα πιάτα και μοιράζω τα σπαγγέτι λαχανικών
-
Σερβίρω αμέσως