προορισμός…γεύση!

Δυσκολία: Για αρχάριους Prep Time 10 λεπ Cook Time 30 λεπ Total Time 40 λεπτά. Servings: 4 Best Season: Για όλες τις εποχές

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Πλένω πολύ καλά τις πατάτες, χωρίς να τις ξεφλουδίσω και τις βάζω σε μια μεγάλη κατσαρόλα γεμάτη με νερό. Αφήνω τις πατάτες να βράσουν για 20-30 λεπτά (ανάλογα με το μέγεθός τους) μέχρι να μαλακώσουν. Κατά τη διάρκεια του βρασμού, τσιμπάω με ένα πιρούνι για να δω αν έχουν βράσει.

  2. Σουρώνω σε ένα σουρωτήρι και τις ξεφλουδίζω. Τις περνάω από πρέσα του πουρέ ή μύλο για να πολτοποιηθούν. Προσθέτω το βούτυρο, το γάλα, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και μοσχοκάρυδο και ανακατεύω καλά.
    Αν δεν σερβίρω αμέσως, σκεπάζω με μεμβράνη η οποία εφάπτεται στην επιφάνεια του πουρέ για να αποφύγω τη δημιουργία κρούστας.

Keywords: πουρες πατατας

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Supreme

Απάντηση