προορισμός…γεύση!

Prep Time 15 λεπ Cook Time 10 λεπ Total Time 25 λεπτά. Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Βράζω τα ζυμαρικά αλ ντέντε, σε άφθονο αλατισμένο νερό, για 1 λεπτό λιγότερο από το χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία τους. Τα στραγγίζω και τα αφήνω κατά μέρος.

  2. Σε μια φαρδιά και ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνω το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρω τα φρέσκα κρεμμυδάκια, για 1 - 2 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτω τα κολοκυθάκια και τις πιπεριές και τα σοτάρω όλα μαζί για 3 - 4 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.

  3. Τα νοστιμίζω με ρίγανη, ανακατεύω και προσθέτω τις στραγγισμένες πένες και ½ φλιτζάνι από το νερό που έβρασαν. Ανακατεύω προσεκτικά με μια ξύλινη κουτάλα και μαγειρεύω όλα μαζί τα υλικά για 4 λεπτά, σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτω τη φέτα, το δυόσμο, λίγο αλάτι και άφθονο φρεσκοτριμμένο πιπέρι, ανακατεύω απαλά και σερβίρω αμέσως.

Keywords: πενες με φετα κολοκυθακια

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Exceptional!

Απάντηση