προορισμός…γεύση!

Prep Time 15 min Cook Time 25 min Total Time 40 mins Servings: 4

Ingredients

Για την βινεγκρέτ

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μεγάλο, αντικολλητικό τηγάνι, βάζω το βούτυρο και το ελαιόλαδο να ζεσταθούν καλά. Στρώνω τις αγκινάρες σε μονή στρώση και σοτάρω σε δυνατή φωτιά για 10-12 λεπτά μέχρι να ροδίσουν, γυρίζοντάς τες τακτικά.

  2. Προθερμαίνω τον φούρνο στους 180°C. Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάω τα αυγά, την κρέμα γάλακτος, τη γραβιέρα, τον μάραθο, αλάτι και πιπέρι. Μεταφέρω το παραπάνω μείγμα σε ένα στρογγυλό σκεύος διαμέτρου 22-24 εκ. και στρώνω τις αγκινάρες κυκλικά. Ψήνω στον φούρνο για 20-25 λεπτά.

  3. Σε ένα μικρό μπολ, ανακατεύω όλα τα υλικά της βινεγκρέτ. Σερβίρω τη super salad Ευεξία  ένα μεγάλο μπολ και σκορπίζω το μείγμα ξηρών καρπών & φρούτων από καρυδόψιχα, σταφίδα, κολοκυθόσπορο, κράνμπερι & γκότζι μπέρι  που περιέχει η συσκευασία. Ραντίζω με τη βινεγκρέτ.

  4. Βγάζω την ομελέτα από τον φούρνο και σερβίρω μαζί με τη σαλάτα.

author-sign

Δείτε επίσης...