0 Εκτύπωσε με! 0 Add to Favorites Λεμονάδα η κλασσική! Cooking Method: No Cook Cuisine: Ελληνική Courses: Brunch, Cocktails-Ποτά-Λικέρ, Για παιδιά Prep Time 5 λεπ Total Time 5 λεπτά. Servings: 4 Υλικά 250 ml φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού 100 γρ. ζάχαρη 750 ml νερό 1 πρέζα αλάτι παγάκια φύλλα δυόσμου Εκτέλεση Video Ανενεργό Ενεργό Σε μια κανάτα βάζω το χυμό λεμονιού και τη ζάχαρη. Ανακατεύω καλά για 3-4 λεπτά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Προσθέτω το νερό, το αλάτι και ανακατεύω. Προσθέτω αρκετό πάγο και σερβίρω αμέσως με λίγα φύλλα δυόσμου.