προορισμός…γεύση!

Φαγάκι για να χορτάσει και τον πιο πεινασμένο. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε όσα πιο πολλά είδη μανιταριών βρείτε στην αγορά. Για περισσότερη νοστιμιά, μπορείτε να προσθέσετε 50 γρ. αποξηραμένα μανιτάρια, τριμμένα στο μούλτι.

λαζάνια με μανιτάρια και τσίλι pinit
0 Add to Favorites
Prep Time 15 min Cook Time 20 min Rest Time 30 min Total Time 1 hr 5 mins Servings: 4

Ingredients

Εκτέλεση/Instructions

  1. Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει, ρίχνω το λαζάνι και το βράζω σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας

  2. Κρατάω ½ φλιτζάνι από το νερό και στραγγίζω τα ζυμαρικά

  3. Σε ένα μεγάλο γουόκ βάζω το βούτυρο και το ελαιόλαδο να κάψουν

  4. Ρίχνω όλα τα μανιτάρια και σοτάρω για 10-12 λεπτά ανακατεύοντας μέχρι να εξατιστούν τα υγρά τους και να ροδίσουν ελαφρά

  5. Προσθέτω το σκόρδο και το τσίλι και συνεχίζω το σοτάρισμα για 1-2 λεπτά ανακινώντας το γουόκ

  6. Ρίχνω την κρέμα γάλακτος, το τυρί κρέμα, το νερό που έβρασα τα ζυμαρικά, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακινώ για 3-4 λεπτά στη φωτιά μέχρι να λιώσει το τυρί κρέμα και να δημιουργηθεί μια παχύρρευστη σάλτσα

  7. Αποσύρω από τη φωτιά και προσθέτω τον άνηθο και τη φέτα

  8. Αδειάζω τα λαζάνια σε μια πιατέλα και περιχύνω με τη σάλτσα

  9. Σερβίρω αμέσως

author-sign

Δείτε επίσης...