προορισμός…γεύση!

Prep Time 15 λεπ Cook Time 20 λεπ Total Time 35 λεπτά. Δυσκολία: Για αρχάριους Servings: 30 Best Season: Για όλες τις εποχές

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Προθερμαίνω το φούρνο στους 170°C.
    Βάζω τα αυγά και τη ζάχαρη στον κάδο του μίξερ και χτυπάω για 5-6 λεπτά μέχρι να γίνουν κρέμα. Σταματάω το μίξερ και προσθέτω το ινδοκάρυδο, την πούδρα αμυγδάλου και τις βανίλιες. Ανακατεύω καλά με μια μαρίζ.

  2. Αδειάζω το μείγμα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής με δαντελωτή μύτη και φτιάχνω μικρές ροζέτες σε λαμαρίνα στρωμένη με αντικολλητικό χαρτί.

  3. Τοποθετώ από ½ κερασάκι σε κάθε καρύδα και ψήνω στο φούρνο για 20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν ελαφρά οι άκρες τους. Βγάζω τις καρύδες από το φούρνο και τις αφήνω να κρυώσουν.

Keywords: καρυδες ινδοκαρυδο

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

Απάντηση