προορισμός…γεύση!

Νοσταλγικό γλυκάκι των παιδικών μας χρόνων που το φτιάχνω αρκετά συχνά. Γίνεται πανεύκολα και με ελάχιστα υλικά. Διατηρούνται αρκετό καιρό αρκεί να είναι συσκευασμένα. Αγοράστε μικρά σακουλάκια και βάλτε 1-2 κομμάτια στο καθένα.

Prep Time 15 min Cook Time 20 min Rest Time 30 min Total Time 1 hr 5 mins Servings: 30

Ingredients

Εκτέλεση/Instructions

  1. Προθερμαίνω το φούρνο στους 170°C

  2. Βάζω τα αυγά και τη ζάχαρη στον κάδο του μίξερ και χτυπάω για 5-6 λεπτά μέχρι να γίνουν κρέμα

  3. Σταματάω το μίξερ και προσθέτω το ινδοκάρυδο, την πούδρα αμυγδάλου και τις βανίλιες

  4. Ανακατεύω καλά με μια μαρίζ

  5. Αδειάζω το μείγμα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής με δαντελωτή μύτη και φτιάχνω μικρές ροζέτες σε λαμαρίνα στρωμένη με αντικολλητικό χαρτί

  6. Τοποθετώ από ½ κερασάκι σε κάθε καρύδα και ψήνω στο φούρνο για 20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν ελαφρά οι άκρες τους

  7. Βγάζω τις καρύδες από το φούρνο και τις αφήνω να κρυώσουν

Did you make this recipe?

Recipe Card powered by Delicious Recipes

Δείτε επίσης...