προορισμός…γεύση!

Καρπουζοχυμός με σιρόπι γρεναδίνης

Καρπουζοχυμός με σιρόπι γρεναδίνης

5 from 1 vote
0 Add to Favorites
Prep Time 10 mins Total Time 10 mins Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Βάζω στο μπλέντερ το καρπούζι, το χυμό πορτοκαλιού και τη μισή ποσότητα μήλου (ή ροδάκινου) και πολτοποιώ καλά, μέχρι να φτιάξω ένα τελείως λείο υγρό μείγμα. Αν θέλω, το σουρώνω από ψιλό μεταλλικό σουρωτήρι.

  2. Το μοιράζω στα ποτήρια, προσθέτω το σιρόπι γρεναδίνης και  ανακατεύω πολύ καλά με ένα κουτάλι. Μοιράζω στα ποτήρια τα υπόλοιπα κομματάκια μήλου (ή ροδάκινου) και τα φυλλαράκια δυόσμου, ανακατεύω με ένα κουτάλι και σερβίρω αμέσως.

Keywords: καρπουζοχυμος με σιροπι γρεναδινησ

User Reviews

5 out of 5
Based on 1 ratings
5 Stars
1
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. sophiemcbeath4

    Tastes great!