προορισμός…γεύση!

Prep Time 20 λεπ Cook Time 30 λεπ Rest Time 3 λεπ Total Time 53 λεπτά. Servings: 30

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C. Boυτυρώνω καλά μια φόρμα 20 εκ. και στρώνω με αντικολλητικό χαρτί.

  2. Σε ένα μπολ ανακατεύω το αλεύρι, τη ζάχαρη, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι. Βάζω στον κάδο της κουζινομηχανής το βούτυρο, το αυγό, τους κρόκους, την κρέμα γάλακτος και τη βανίλια και χτυπάω με το σύρμα μέχρι να δημιουργηθεί ένα βελούδινο μείγμα. Σταματάω το μίξερ και προσθέτω τα στερεά υλικά. Ανακατεύω καλά με μια μαρίζ και αδειάζω το μείγμα στη φόρμα. Ψήνω στο φούρνο για 25-30 λεπτά. Αποσύρω από το φούρνο, ξεφορμάρω το κέικ και το αφήνω σε σχάρα για 2 ώρες να κρυώσει εντελώς.

  3. Ρίχνω το κέικ σε ένα μπολ και το θρυμματίζω. Προσθέτω το γάλα και την ζάχαρη άχνη και «ζυμώνω» μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Πλάθω μικρά μπαλάκια και τα βάζω στο ψυγείο για 1 ώρα να σφίξουν καλά.

  4. Λιώνω τις σοκολάτες σε 3 μπολ, στα μικροκύματα ή σε μπεν μαρί. Απλώνω την χρωματιστή τρούφα σε ένα πιάτο. «Καρφώνω» κάθε ένα μπαλάκι με 1 ξυλάκι και τα βουτάω εναλλάξ στις σοκολάτες και τα μεταφέρω στο πιάτο με την τρούφα. Τα τοποθετώ σε δίσκο στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και τα αφήνω για 30 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου μέχρι να σφίξουν οι σοκολάτες.

Keywords: cake pops

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign
File under

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Really good!

Απάντηση