προορισμός…γεύση!

Prep Time 25 λεπ Rest Time 3 ώρα Total Time 3 ώρες 25 λεπτά. Servings: 6

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Βάζω το κέικ κομμένο σε κομμάτια σε ένα μεγάλο μπολ και με τα χέρια μου το θρυμματίζω για να γίνει μικρά ψίχουλα. Προσθέτω τη βανίλια και το τυρί κρέμα και ζυμώνω μέχρι να δημιουργηθεί μια ενιαία ζύμη. Σκεπάζω το μπολ με μεμβράνη και το αφήνω στο ψυγείο για 1 ώρα μέχρι να σφίξει.

  2. Σπάω τη σοκολάτα σε μικρά κομμάτια και την βάζω σε ένα γιάλινο μπολ. Λιώνω τη σοκολάτα σε μπεν μαρί ή στα μικροκύματα. Μοιράζω τη σοκολάτα σε 2-3 μπολάκια και προσθέτω σε κάθε ένα από 1-2 σταγόνες διάφορα χρώματα ζαχαροπλαστικής. Ανακατεύω καλά.

  3. Βγάζω τη ζύμη από το ψυγείο και πλάθω με τα χέρια μου δημιουργώντας τα αυγουλάκια. Χρωματίζω με τις σοκολάτες και τα μεταφέρω σε ένα δίσκο στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί.
    Βάζω το δίσκο στο ψυγείο για 1-2 ώρες.
    Σερβίρω αμέσως.

Keywords: αυγά πασχαλινά με γέμιση red velvet cake

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Yummy

Απάντηση