προορισμός…γεύση!

\n

\n

Ο κόλιανδρος ταιριάζει τέλεια με τα καπνιστά ψάρια και τα όσπρια αλλά αν δεν σας αρέσει μπορείτε να τον αντικαταστήσετε με άνηθο ή με μαϊντανό.

σαλατα με μαυροματικα & καπνιστη πεστροφα

4 από 1 αξιολόγηση
Prep Time 20 λεπ Cook Time 40 λεπ Rest Time 1 λεπ Total Time 1 ώρα 1 λεπτό Δυσκολία: Για σχετικά έμπειρους Servings: 4 Best Season: Για όλες τις εποχές

Υλικά

Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε:

Οδηγίες

Video
Ανενεργό Ενεργό

Τα βήματα που θα ακολουθήσουμε είναι:

  1. Βάζω τα μαυρομάτικα σε μια μέτρια κατσαρόλα και τα καλύπτω καλά με μπόλικο κρύο νερό. Τα βράζω σε μέτρια φωτιά για περίπου 40 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν αλλά να μην διαλύονται, να παραμένουν κάπως τραγανά στο δόντι. Περίπου 5 λεπτά πριν αποσύρω, αλατίζω. Τα στραγγίζω, τα ξεπλένω με μπόλικο κρύο νερό και τα αφήνω να στραγγίξουν καλά και να κρυώσουν.
    blank
  2. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζω το βούτυρο και το ελαιόλαδο να ζεσταθούν.  Πασπαλίζω την πάπρικα και μόλις μυρίσει ρίχνω τις πιπεριές και το κρεμμύδι. Αλατοπιπερώνω και σοτάρω για 3-4 λεπτά.
    blank
  3. Σε μια μεγάλη σαλατιέρα βάζω τον κόλιανδρο, τα σοταρισμένα λαχανικά, τα βρασμένα φασόλια και το σέλερι. Ανακατεύω καλά. Ραντίζω με το ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού.
    blank
  4. Απλώνω τη ρόκα σε μια πιατέλα, βάζω τη φασολοσαλάτα από πάνω και σκορπίζω την πέστροφα. Σερβίρω αμέσως.
    blank
Keywords: στα μαυροματικα καπνιπεστροφα

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. ❤️ ❤️ ❤️

Απάντηση