προορισμός…γεύση!

Made @ Home με την Ντίνα – 27/01/2018

pinit
0 Add to Favorites

ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΝΙΦΑΔΕΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ

Prep Time 15 min Cook Time 45 min Rest Time 1 hour Total Time 2 hrs Servings: 2

Ingredients

Εκτέλεση/Instructions

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος, τη μουστάρδα και την πάπρικα

  2. Αλατοπιπερώνουμε τα μπουτάκια και τα βυθίζουμε μέσα στο μείγμα της κρέμας

  3. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και τα βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα

  4. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C

  5. Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ το αλεύρι, σε ένα δεύτερο τα αυγά και σε ένα τρίτο τις νιφάδες καλαμποκιού

  6. Βουτάμε ένα ένα τα μπουτάκια πρώτα στο αλεύρι, κατόπιν στα χτυπημένα αυγά και τέλος στις νιφάδες

  7. Μεταφέρουμε τα μπουτάκια σε ταψάκι στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε για 40-45 μέχρι να ροδίσουν

  8. Σερβίρουμε τα μπουτάκια με μια φρέσκια πράσινη σαλάτα και μουστάρδα

author-sign

Δείτε επίσης...