προορισμός…γεύση!

Made @ Home με την Ντίνα – 27/01/2018

μπουτακια κοτοπουλου με μουσταρδα και νιφαδες καλαμποκιου

μπουτακια κοτοπουλου με μουσταρδα και νιφαδες καλαμποκιου

5 from 1 vote
0 Add to Favorites
Prep Time 15 mins Cook Time 45 mins Rest Time 1 min Total Time 1 hr 1 min Δυσκολία: Intermediate Servings: 2 Best Season: Suitable throughout the year

Περιγραφή

Made @ Home με την Ντίνα – 27/01/2018

Υλικά

Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε:

Instructions

Video
Off On

Τα βήματα που θα ακολουθήσουμε είναι:

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος, τη μουστάρδα και την πάπρικα. Αλατοπιπερώνουμε τα μπουτάκια και τα βυθίζουμε μέσα στο μείγμα της κρέμας. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και τα βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
  2. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C.
  3. Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ το αλεύρι, σε ένα δεύτερο τα αυγά και σε ένα τρίτο τις νιφάδες καλαμποκιού.
  4. Βουτάμε ένα ένα τα μπουτάκια πρώτα στο αλεύρι, κατόπιν στα χτυπημένα αυγά και τέλος στις νιφάδες.
  5. Μεταφέρουμε τα μπουτάκια σε ταψάκι στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε για 40-45 μέχρι να ροδίσουν.
  6. Σερβίρουμε τα μπουτάκια με μια φρέσκια πράσινη σαλάτα και μουστάρδα.
Keywords: μπουτακια κοτοπουλου μουσταρδα νιφαδες κμποκιου

User Reviews

5 out of 5
Based on 1 ratings
5 Stars
1
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. sophiemcbeath4

    Exceptional!