Made @ Home με την Ντίνα – 27/01/2018

0
Add to Favorites
ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΝΙΦΑΔΕΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ
Ingredients
Εκτέλεση/Instructions
-
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος, τη μουστάρδα και την πάπρικα
-
Αλατοπιπερώνουμε τα μπουτάκια και τα βυθίζουμε μέσα στο μείγμα της κρέμας
-
Σκεπάζουμε με μεμβράνη και τα βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα
-
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C
-
Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ το αλεύρι, σε ένα δεύτερο τα αυγά και σε ένα τρίτο τις νιφάδες καλαμποκιού
-
Βουτάμε ένα ένα τα μπουτάκια πρώτα στο αλεύρι, κατόπιν στα χτυπημένα αυγά και τέλος στις νιφάδες
-
Μεταφέρουμε τα μπουτάκια σε ταψάκι στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε για 40-45 μέχρι να ροδίσουν
-
Σερβίρουμε τα μπουτάκια με μια φρέσκια πράσινη σαλάτα και μουστάρδα