destination taste!

Μια βραδιά γεμάτη έρωτα και γεύσεις

Μια βραδιά γεμάτη έρωτα και γεύσεις

Ένα σεμινάριο αφιερωμένο στο έρωτα ήταν αυτό που ζήσαμε στις 14 Φεβρουαρίου στο Yolenis Cooking Classes by Dina Nikolaou. Ο Ζαφείρης Τρικαλινός με το εξαιρετικό αυγοτάραχο, ήταν μαζί μας για να μας μάθει πως να απολαμβάνουμε το απόλυτο αφροδισιακό. Το ορεκτικό με αχλάδια και αυγοτάραχο σερβιρισμένο με ρόκα, μας άνοιξε την όρεξη, για να ακολουθήσει ένα φιλέτο Σατομπριάν με πικάντικη σάλτσα που έλιωνε στο στόμα. Και φυσικά, δεν μπορούσε να λείψει ένα ροζ ερωτιάρικο επιδόρπιο που όλοι απολαύσαμε.

00 IMG_5975 00 IMG_5985 00 IMG_6018 00 IMG_6121 00 IMG_6128R 00 IMG_6141R 00 IMG_6143R 00 IMG_6162 00 IMG_6260 00 IMG_6322


Related Posts

ΣΤΑΦΥΛΟΘΕΡΑΠΕΙΑ… Η ΝΕΑ ΤΑΣΗ!

ΣΤΑΦΥΛΟΘΕΡΑΠΕΙΑ… Η ΝΕΑ ΤΑΣΗ!

Ίσως να έχετε ακούσει για τη νέα θεραπεία αυτή, ίσως όχι… πάντως μιας και το καλοκαιράκι μας αποχαιρετά σιγά- σιγά και μπαίνουμε στο μήνα του σταφυλιού, σας έχω κάτι ξεχωριστό, κάτι καινούργιο και πρωτότυπο: την σταφυλοθεραπεία! Το φθινόπωρο έχει και αυτό τα καλά του. Συνεχίζουμε […]

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ

Το γνωρίζουμε και το βρίσκουμε σχεδόν σε όλες τις συνταγές (στα ορεκτικά, στα κυρίως και στα επιδόρπια). Σίγουρα θα σας φαίνεται πολύ δύσκολο το να μη βάλετε αλεύρι στο αγαπημένο σας κέικ! Το αλεύρι σήμερα, δεν είναι το αλεύρι όπως παλιά, όπως το ξέραμε… έχει […]