destination taste!

Η ΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ, ΜΕ ΠΑΡΕΑ «ΤΑ ΒΟΡΟΙΝΑ»

Η ΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ, ΜΕ ΠΑΡΕΑ «ΤΑ ΒΟΡΟΙΝΑ»

Τι προσφέρουμε κατά τη διάρκεια ενός wine party προσαρμοσμένο στις σημερινές γευστικές μας συνήθειες; Ποια μεζεδάκια και finger food μπορούν να ενθουσιάσουν τους καλεσμένους μας;
Η Dina Nikolaou μας ετοιμάζει Τυρομπουκιές με κρούστα από φιστίκι Αιγίνης, Γαρίδες σε κρούστα μπριος, Χοιρινές μπουκίτσες σε σάλτσα κρασιού, Κοτομπουκιές σε πέστο, αλλά και γλυκιές γκαλέτ με φρούτα. Ταυτόχρονα, θα μας δώσει τα μυστικά και τα tips που πρέπει να γνωρίζουμε για να οργανώσουμε ένα επιτυχημένο wine party.  »
Θα ακολουθήσουμε τα στάδια δημιουργίας ενός ολοκληρωμένου μενού, που θα το απολαύσουμε παρέα με 5 κρασιά και 1 απόσταγμα από τα οινοποιεία της ένωσης Οίνοι Βορείου Ελλάδος – Wines of North Greece:

– Zitsa Wines – Zoinos Winery
– Kir-Yianni
– Tsantali

Το μάθημα μαγειρικής θα πραγματοποιηθεί στον 3ο όροφο του Yoleni’s Flagship store, του γνωστού delicatessen ελληνικών προϊόντων στο Κολωνάκι, στην Αθήνα.
Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου, ώρα 19:00
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 18 άτομα
Κόστος συμμετοχής: 20 ευρώ
Διεύθυνση: Yoleni’s Flagship store, Σόλωνος 9, Κολωνάκι
Για πληροφορίες: [email protected]


Related Posts

ΣΤΑΦΥΛΟΘΕΡΑΠΕΙΑ… Η ΝΕΑ ΤΑΣΗ!

ΣΤΑΦΥΛΟΘΕΡΑΠΕΙΑ… Η ΝΕΑ ΤΑΣΗ!

Ίσως να έχετε ακούσει για τη νέα θεραπεία αυτή, ίσως όχι… πάντως μιας και το καλοκαιράκι μας αποχαιρετά σιγά- σιγά και μπαίνουμε στο μήνα του σταφυλιού, σας έχω κάτι ξεχωριστό, κάτι καινούργιο και πρωτότυπο: την σταφυλοθεραπεία! Το φθινόπωρο έχει και αυτό τα καλά του. Συνεχίζουμε […]

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ

Το γνωρίζουμε και το βρίσκουμε σχεδόν σε όλες τις συνταγές (στα ορεκτικά, στα κυρίως και στα επιδόρπια). Σίγουρα θα σας φαίνεται πολύ δύσκολο το να μη βάλετε αλεύρι στο αγαπημένο σας κέικ! Το αλεύρι σήμερα, δεν είναι το αλεύρι όπως παλιά, όπως το ξέραμε… έχει […]