προορισμός…γεύση!

Τι προσφέρουμε κατά τη διάρκεια ενός wine party προσαρμοσμένο στις σημερινές γευστικές μας συνήθειες; Ποια μεζεδάκια και finger food μπορούν να ενθουσιάσουν τους καλεσμένους μας;
Η Dina Nikolaou μας ετοιμάζει Τυρομπουκιές με κρούστα από φιστίκι Αιγίνης, Γαρίδες σε κρούστα μπριος, Χοιρινές μπουκίτσες σε σάλτσα κρασιού, Κοτομπουκιές σε πέστο, αλλά και γλυκιές γκαλέτ με φρούτα. Ταυτόχρονα, θα μας δώσει τα μυστικά και τα tips που πρέπει να γνωρίζουμε για να οργανώσουμε ένα επιτυχημένο wine party. ”
Θα ακολουθήσουμε τα στάδια δημιουργίας ενός ολοκληρωμένου μενού, που θα το απολαύσουμε παρέα με 5 κρασιά και 1 απόσταγμα από τα οινοποιεία της ένωσης Οίνοι Βορείου Ελλάδος – Wines of North Greece:

– Zitsa Wines – Zoinos Winery
– Kir-Yianni
– Tsantali

Το μάθημα μαγειρικής θα πραγματοποιηθεί στον 3ο όροφο του Yoleni’s Flagship store, του γνωστού delicatessen ελληνικών προϊόντων στο Κολωνάκι, στην Αθήνα.
Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου, ώρα 19:00
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 18 άτομα
Κόστος συμμετοχής: 20 ευρώ
Διεύθυνση: Yoleni’s Flagship store, Σόλωνος 9, Κολωνάκι
Για πληροφορίες: [email protected]

1 Comment

  1. Ευχαριστούμε Ντίνα μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *