προορισμός…γεύση!

Με πολύ μεγάλη χαρά βρέθηκα πρόσφατα στην Κρήτη, καλεσμένη από τη ΓΙΩΤΗΣ –την εταιρεία που εδώ και περισσότερα από 85 χρόνια είναι πολύτιμο «δεξί χέρι» μας στην κουζίνα- για μια γλυκιά ενέργεια νοστιμιάς και προσφοράς, με άξονα την ζαχαροπλαστική.

IMG_0493Β IMG_8288ΒΗ χαρά μου ήταν διπλή καθώς είχα την ευκαιρία, «ζαχαροπλάθοντας», να μοιραστώ με τους πελάτες δύο μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ την προετοιμασία πεντανόστιμων γλυκών, όπως Τούρτα Μπανόφι με σοκολάτα και καραμέλα, Σαρλότ με κρέμα βανίλιας και φρούτα εποχής ή με δίχρωμη κρέμα και κεράσια και μια λαχταριστή Τούρτα Σοκολάτα με ροδάκινα. Όλα έγιναν εύκολα και γρήγορα με προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ που πάντα έχουμε στην κουζίνα μας, όπως Κρέμα Ζαχαροπλαστικής, Garni, Σταγόνες και Τρούφα Σοκολάτας, Κουβερτούρα κλπ., τα οποία εξασφαλίζουν σίγουρη επιτυχία και σίγουρη οικονομία!
IMG_0523Β

IMG_8406ΒΤο πρόγραμμα «ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ» είναι μια ιδέα της ΓΙΩΤΗΣ, που μας εμπνέει για το πώς μπορούμε να αξιοποιούμε υλικά που έχουμε στη διάθεσή μας, προκειμένου να προσφέρουμε στο καθημερινό τραπέζι τη χαρά ενός σπιτικού, νόστιμου γλυκού ενώ, παράλληλα, στηρίζουμε συνανθρώπους μας που έχουν αυξημένες ανάγκες.
IMG_8852Β

PAP_7542ΒΣτην Κρήτη, για παράδειγμα, οι πελάτες των δύο σούπερ μάρκετ που φιλοξένησαν την εκδήλωση αγόρασαν αγαπημένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ με εκπτώσεις και συνέβαλαν με τις αγορές τους στη στήριξη δύο πολύ σημαντικών σκοπών: την κάλυψη των αναγκών εξοπλισμού του Ξενώνα για την Κακοποιημένη Γυναίκα και το Παιδί, στο Ηράκλειο και την προσφορά 50.000 μερίδων κρέμας Άνθος Αραβοσίτου στα παιδιά άπορων οικογενειών που ωφελούνται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων.
Δεν έχω παρά να πω ένα μεγάλο Μπράβο για αυτή τη γλυκιά σκέψη που μετατρέπει απολαυστικές οικογενειακές στιγμές σε πράξη ευαισθησίας για τους λιγότερο προνομιούχους.
IMG_0232Β

IMG_0516Β

IMG_0549Β

PAP_7681Β

1 Comment

  1. Really good!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *