Γλώσσα/Language/Langue/язык

destination taste!

Ο BRYAN ESPOSITO ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΠΑΡΙΣΙ!

Ο BRYAN ESPOSITO ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΠΑΡΙΣΙ!

Είναι νέος, ταλαντούχος και φίλος μου! Με ξέρετε τώρα, όταν γνωρίζω ανθρώπους που έχουν μέσα τους το πάθος της μαγειρικής ή της ζαχαροπλαστικής, θέλω να το μοιραστώ μαζί σας! Δεν έχει φτάσει ακόμα τα 30, αλλά έχει δουλέψει ως pastry chef, στα πιο μεγάλα ξενοδοχεία της Γαλλικής πρωτεύουσας.
Τον έχουν και τον εμπιστεύονται πολλά ξενοδοχεία όπως το Hôtel Westminster Paris, το Hôtel du Collectionneur, στο οποίο εργάζεται. Κάθε φόρα που βρίσκομαι στο Παρίσι, ανυπομονώ να δοκιμάσω τις νέες δημιουργίες του Bryan! Του εύχομαι ένα λαμπρό μέλλον στην ζαχαροπλαστική γιατί το αξίζει!
Και δεν θα σας άφηνα έτσι… σας έχω αποκλείστηκα, μόνο για σας, τις πρώτες του Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες.
Χρυσαφένιες κέικ μπάλες
και ο κλασικός κορμός που τρώνε παραδοσιακά τα Χριστούγεννα στη Γαλλία (la buche de Noël) τον όποιο το ονόμασε “L’Envolée”. Ο εντυπωσιακός κορμός καλύπτετε από «φτερά καρακάξας» (το έμβλημα του ξενοδοχείου στο οποίο εργάζεται) φτιαγμένα από σοκολάτα.
Ας μπούμε λοιπόν στο Χριστουγεννιάτικο κλίμα και ας μάθουμε περισσότερα για το Bryan!

Πού θα περάσεις φέτος τις γιορτές;
Φέτος θα περάσω τις γιορτές στη Νότια Γαλλία, στο Αβινιόν. Εκεί που γεννήθηκα και μεγάλωσα δηλαδή! Κάθε φορά που έχω λίγο χρόνο μου αρέσει πολύ να πηγαίνω εκεί, παίρνω έτσι όσο δύναμη χρειάζομαι από την οικογένειά μου και τους παιδικούς μου φίλους!

Θα μπορούσες να μου πεις ποια ήταν τα καλύτερα σου Χριστούγεννα;
Τα καλύτερα μου Χριστούγεννα είναι αυτά που περνάω στη γιαγιά μου. Μαζευόμαστε όλοι εκεί (η οικογένεια μου, τα ξαδέλφια μου…). 25 άτομα στο τραπέζι δεν είναι και λίγα!

Ποιο είναι το αγαπημένο σου Χριστουγεννιάτικο στολίδι / αντικείμενο;
Θα πεις πως είμαι παραδοσιακός αλλά μου αρέσει το κλασικό χριστουγεννιάτικο κλαρί ‘’ου΄΄ (houx) και οι γιρλάντες!

Ποιο είναι το αγαπημένο σου χριστουγεννιάτικο φαγητό / γλυκό;
Το αγαπημένο μου Χριστουγεννιάτικο φαγητό είναι το γεμιστό καπόνι συνοδευόμενο από κάστανα, μορχέλα (μανιτάρια) και πατάτες ντοφίν.

Μια ευχή για τους φίλους του dinanikolaou.gr;
Για τους φίλους σου, θα ήθελα να τους ευχηθώ να μη ξεχάσουν τα όνειρα τους, επειδή η ζωή είναι μικρή και εύχομαι το 2019 να πραγματοποιηθεί κάθε τους όνειρο!

Και για ’μένα;
Σε σένα, εύχομαι, πολύ χαρά και πολλές επαγγελματικές επιτυχίες για πολλά… πολλά χρόνια ακόμα και μόνο χαρές με την οικογένειά σου.

Γνωρίστε τον Bryan μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram

Copyright © Dina Nikolaou. All Rights Reserverd.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου και των φωτογραφιών, του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της κατόχου του Ντίνας Νικολάου. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Related Posts

CHEESECAKE ΜΕ ΜΗΛΑ ΠΟΣΕ ΣΕ PELEANO

CHEESECAKE ΜΕ ΜΗΛΑ ΠΟΣΕ ΣΕ PELEANO

Το Peleano Sparkling Tale, παρασκευάζεται από ξηρό μοσχάτο με φυσικά αρώματα λουλουδιών και lime και στα μήλα δίνει ιδιαίτερη ένταση και γεύση. Σας προτείνω να το σερβίρετε δροσερό μαζί με το cheesecake.

ΨΗΜΕΝΗ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ

ΨΗΜΕΝΗ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ

DR ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ Μια ιδιαίτερη συνταγή από την αγαπημένη Ντίνα για το γλυκό της εβδομάδας. Κύριο συστατικό της συνταγής αποτελούν τα γαλακτοκομικά προϊόντα ( γάλα & κρέμα γάλακτος) τα οποία έχουν μεγάλη διατροφική αξία.