προορισμός…γεύση!

H φετινή SIAL, τα είχε όλα! Επαγγελματισμός, οργάνωση, συναντήσεις, επιτυχίες και πολλές εκπλήξεις για την Ελλάδα μας! Έτσι θέλησα και εγώ, να δείξω στους Γάλλους φίλους μου, δημοσιογράφους και σεφ, τα καλύτερα Ελληνικά προϊόντα.
Ήταν όλοι στο ραντεβού μας και με λαχτάρα περίμεναν να ανακαλύψουν και να πάρουν μια μικρή γεύση από Ελλάδα. Είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους παραγωγούς, και να ταξιδέψουν στην χώρα μας, περπατώντας το ελληνικό χώρο δηλαδή τα 2.100 τ.μ. της έκθεσης.
Το ταξίδι μας ξεκίνησε στην περιφέρεια Αττικής, συνεχίστηκε στο Βόρειο Αιγαίο, πέρασε στην Ήπειρο και φυσικά δεν αφήσαμε  την Στερεά Ελλάδα. Θέλησα να τους δείξω πόσο μεγάλη προσπάθεια κάνουν όλες αυτές οι επιχειρήσεις και πόσο δυναμικά μπαίνουν στις αγορές του εξωτερικού.
Είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν εξαιρετικές γεύσεις της μεσογειακής διατροφής και το καλύτερο διεθνές ελαιόλαδο, που έχουμε τη τιμή να είναι Ελληνικό. Δεν σας κρύβω πως υπήρχε μεγάλος ενθουσιασμός και από τις δύο πλευρές. Τις γεύσεις και την ποιότητα δεν πρόκειται να την ξεχάσουν.
Την ίδια μέρα, στο χώρο Greece Gourmet , τον δικό μου χώρο -όπως τον αποκαλούσαν- στον οποίο εκατοντάδες Έλληνες και ξένοι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στην Ελλάδα μέσω των γεύσεων, διοργανώσαμε με την Enterprise Greece μια γευσιγνωσία με τα σημαντικότερα ελληνικά προϊόντα της έκθεσης.
Ο στόχος μου ήταν να τους συστήσω νέους ανθρώπους με φρέσκες ιδέες και ενθουσιασμό γι’ αυτό που κάνουν προσδοκώντας ένα καλύτερο μέλλον… Πως η Ελλάδα έχει προοπτικές, αγωνίζεται καθημερινά, δεν φοβάται τον ανταγωνισμό και πάνω απ’ όλα αγαπά αυτό που κάνει!

Copyright © Dina Nikolaou. All Rights Reserverd.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου και των φωτογραφιών, του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της κατόχου του Ντίνας Νικολάου. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

1 Comment

  1. Exceptional!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *