Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Ζυμαρικά Ανδρίτσαινα σε εξαιρετικά πιάτα

Ζυμαρικά Ανδρίτσαινα σε εξαιρετικά πιάτα

Μια βραδιά αφιερωμένη στα ζυμαρικά Ανδρίτσαινα ήταν η Δευτέρα 29 Μαΐου. Ο Γιάννης Γεωργακόπουλος ήταν μαζί μας για να μας μιλήσει για την ιστορία των ζυμαρικών του, όταν το 2006 αποφάσισε να παντρέψει την παράδοση με αγνά υλικά για να δημιουργήσει τα μοναδικά ζυμαρικά του.
191234 194105 Επιλέγοντας πολύ προσεκτικά τους παραγωγούς που του προμηθεύουν τις πρώτες ύλες και χωρίς να χρησιμοποιεί χημικές ουσίες και συντηρητικά κατάφερε με τα χρόνια, να έχει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Η συνταγή του; Ένα επτασφράγιστο οικογενειακό μυστικό…
191348 194639 201210 Η έμπνευση ήρθε σχεδόν αυτόματα με το που τα δοκίμασα, και όσοι είχαν την τύχη να παρευρεθούν στο σεμινάριο απόλαυσα 3 ιδιαίτερες συνταγές.
Παπαρδέλες με κοτόπουλο και πιπεριές αρωματισμένες με καζούν, Πολύχρωμες βίδες με πέστο βασιλικού και τονάκι Αλοννήσου και ένα εξαιρετικό τραχανότο με μαύρο σκόρδο και παστουρμά.
203246204225 205104 205607 211127 212429


Related Posts

ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΡΕ ΣΚΟΡΔΟΠΑΠΡΙΚΑΤΕΣ

ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΡΕ ΣΚΟΡΔΟΠΑΠΡΙΚΑΤΕΣ

Μοσχομυριστά σουτζουκάκια με πικάντικες, σκορδάτες πατατούλες. Τέλειο φαγητό για το καθημερινό τραπέζι που θα αγαπήσουν ιδιαίτερα τα παιδιά.

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ

Αν έχουμε χρόνο, μπορούμε να μαρινάρουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου για 3 – 4 ώρες με μαρινάδα που θα φτιάξουμε από το κρασί, το ξίδι και τα μπαχαρικά της συνταγής.



Subscribe