προορισμός…γεύση!

Prep Time 20 min Cook Time 50 min Total Time 1 hr 10 mins Servings: 6

Υλικά

Για τη ζύμη

Για τη γέμιση

Εκτέλεση

  1. Χτυπάω στο μίξερ τη ζάχαρη με τα αυγά μέχρι να φτιάξω ένα μείγμα ανοιχτόχρωμο και αφράτο. Προσθέτω το βούτυρο, το σιμιγδάλι, την αμυγδαλόσκονη και τη σκόνη φυστικιών και ανακατεύω καλά με μια μαρίζ, μέχρι να φτιάξω ένα μείγμα ομοιογενές και λείο. Το μείγμα αυτό θα μοιάζει με παχύ χυλό και όχι με κλασική ζύμη τάρτας.

  2. Χτυπάω στο μίξερ τη ζάχαρη με τα αυγά μέχρι να φτιάξω ένα μείγμα ανοιχτόχρωμο και αφράτο. Προσθέτω το βούτυρο, το σιμιγδάλι, την αμυγδαλόσκονη και τη σκόνη φυστικιών και ανακατεύω καλά με μια μαρίζ, μέχρι να φτιάξω ένα μείγμα ομοιογενές και λείο. Το μείγμα αυτό θα μοιάζει με παχύ χυλό και όχι με κλασική ζύμη τάρτας.

author-sign

Δείτε επίσης...