προορισμός…γεύση!

Prep Time 10 λεπ Cook Time 20 λεπ Total Time 30 λεπτά. Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Σε μια κατσαρόλα με καλά αλατισμένο νερό, βράζω τα σπαγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα στραγγίζω και τα διατηρώ ζεστά.

  2. Βάζω ένα μεγάλο γουόκ σε δυνατή φωτιά και ρίχνω το μπέικον. Σοτάρω για 5-6 λεπτά μέχρι να γίνει τραγανό. Το βγάζω με τρυπητή κουτάλα και το αφήνω σε ένα πιάτο. Ρίχνω στο γουόκ το βούτυρο και μόλις λιώσει ρίχνω το κρεμμύδι. Σοτάρω για 2-3 λεπτά και προσθέτω τα βερίκοκα. Συνεχίζω το σοτάρισμα για 4 λεπτά μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.
    Προσθέτω στο γουόκ τα βρασμένα ζυμαρικά, το μπέικον, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Ανακινώ το γουόκ για να ανακατευτούν και αδειάζω σε μια πιατέλα.

  3. Θρυμματίζω το μπλε τυρί και το σκορπίζω μαζί με φύλλα φρέσκιας ρίγανης επάνω στα ζυμαρικά. Σερβίρω αμέσως.

Keywords: σπαγγέτι με βερίκοκα

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

Απάντηση