προορισμός…γεύση!

Prep Time 20 mins Cook Time 45 mins Total Time 1 hr 5 mins Δυσκολία: Beginner Servings: 15

Υλικά

Για τη γέμιση

Για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Βγάζω το καταΐφι από το ψυγείο και το αφήνω να σταθεί για 1 ώρα μέχρι να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Προθερμαίνω το φούρνο στους 185°C αερόθερμο, βουτυρώνω ένα ταψάκι με 14 θήκες για μάφινς. Ανοίγω προσεκτικά το καταΐφι και ξεχωρίζω 14 μακριές λωρίδες.

  2. Σε ένα μπολ ανακατεύω τα υλικά της γέμισης. Στρώνω μια μακριά λωρίδα, τη βουτυρώνω ελαφρά και βάζω στην άκρη μια γεμάτη κουταλιά γέμιση. Τυλίγω σε ρολάκι και το μεταφέρω στο ταψάκι. Συνεχίζω μέχρι να γεμίσω όλες τις θήκες. Βουτυρώνω με όσο βούτυρο έχει απομείνει και ψήνω στο φούρνο για 45-50 λεπτά μέχρι να ροδίσει.
    Μόλις τα βγάλω από το φούρνο, τα ραντίζω με λίγο μέλι και σερβίρω.

Keywords: καταϊφι, κανταϊφι, ρολακια, τυροπιτακια, τυρι, φετα, ανθοτυρο,
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *