προορισμός…γεύση!

Δυσκολία: Για αρχάριους Prep Time 10 λεπ Cook Time 30 λεπ Total Time 40 λεπτά. Servings: 4 Best Season: Για όλες τις εποχές

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Βάζω τις κομμένες γλυκοπατάτες σε μια μεγάλη κατσαρόλα με κρύο αλατισμένο νερό. Τις βράζω σε μέτρια φωτιά για περίπου 30 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν μεν, αλλά να μην διαλύονται.

  2. Τις λιώνω με το πρες πουρέ ή με ένα πιρούνι ή τις περνάω από το μύλο των λαχανικών –αποφεύγω να τις πολτοποιήσω με το μπλέντερ ή το μούλτι γιατί ο πουρές γίνεται κολλώδης.

  3. Τον μεταφέρω σε ένα μπολ και προσθέτω τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο (ή το βούτυρο), αλάτι και πιπέρι και ανακατεύω καλά.

Keywords: πουρες γλυκοπατατας μουσταρδα

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Flavorful

Απάντηση