Πάβλοβες στο ποτήρι με κόκκινα φρούτα
Υλικά
Για την κρέμα
Εκτέλεση
Video
Off
On
Για την κρέμα
-
Βάζω τα 300 ml κρέμα γάλακτος και την άχνη σε παγωμένο κάδο (βάζω τον κάδο στο ψυγείο για λίγη ώρα) και χτυπάω με το μίξερ μέχρι να δημιουργηθεί μια σφιχτή σαντιγί.
-
Σε ένα μπολ βάζω τα 100 ml κρέμα γάλακτος, το τυρί κρέμα και τη βανίλια και δουλεύω με το σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθούν. Προσθέτω σε 3-4 δόσεις την σαντιγί και ανακατεύω απαλά με μια μαρίζ ώστε να ενωθούν. Βάζω την κρέμα στο ψυγείο για 1 ώρα να παγώσει.
Για το σερβίρισμα
Note
*Αν έχετε χρόνο, μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας τα μικρά μπεζεδάκια και όσα σας περισσέψουν να τα διατηρήσετε σε μεταλλικό κουτί μακριά από την υγρασία.
User Reviews
Mouth-watering