προορισμός…γεύση!

Prep Time 14 min Cook Time 1 hour Rest Time 30 min Total Time 1 hr 44 mins Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On

  1. Βάζω στον κάδο του μίξερ τα άλευρα, το ελαιόλαδο, την μπύρα, το μπέικιν πάουντερ, τη ζάχαρη και στη σκόνη μανιταριών. Ξεκινάω να ζυμώνω με τον γάντζο μέχρι να ενωθούν τα υλικά σε ένα κολλώδες μείγμα και προσθέτω τα σοταρισμένα μανιτάρια, το αλάτι και τη γραβιέρα.

  2. Ζυμώνω σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά σε ενιαία, απαλή ζύμη. Αν τα σοταρισμένα μανιτάρια έχουν πολύ υγρασία, ίσως χρειαστεί να πασπαλίσω με λίγο επιπλέον αλεύρι μέχρι να δημιουργηθεί η ζύμη.

  3. Μεταφέρω τη ζύμη σε ένα αντικολλητικό χαρτί πασπαλισμένο με λίγο αλεύρι και κατόπιν επάνω στη λαμαρίνα του φούρνου. Σκεπάζω με μια πετσέτα και αφήνω το ζυμάρι να ξεκουραστεί για 30 λεπτά.

  4. Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C αερόθερμο. Ψήνω το μανιταρόψωμο για 1 ώρα.

Keywords: μανιταρόψωμο με μπύρα

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

Απάντηση