προορισμός…γεύση!

Prep Time 10 λεπ Cook Time 15 λεπ Rest Time 2 ώρα Total Time 2 ώρες 25 λεπτά. Δυσκολία: Για αρχάριους Servings: 6 Best Season: Άνοιξη

Υλικά

Για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

Για την κρέμα

  1. Σε ένα μπολ ανακατεύω τη ζάχαρη, το αλεύρι και το αλάτι. Προσθέτω το γάλα και ανακατεύω καλά με το σύρμα για να διαλυθούν οι σβόλοι. Σουρώνω το μείγμα σε μια κατσαρόλα και προσθέτω τους χτυπημένους κρόκους.

  2. Βάζω την κατσαρόλα σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά και ανακατεύω συνεχώς με το σύρμα μέχρι να πήξει η κρέμα. Αποσύρω από τη φωτιά και προσθέτω το βούτυρο και τη βανίλια. Ανακατεύω καλά και αφήνω στην άκρη να κρυώσει.

  3. Βάζω την κρέμα γάλακτος στον κάδο του μίξερ και χτυπάω με το σύρμα σε σφιχτή σαντιγί. Προσθέτω σε δόσεις την σαντιγί στην κρέμα και ανακατεύω απαλά με μια σπάτουλα μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά και να δημιουργηθεί μια απαλή, αφράτη κρέμα.

Για το σερβίρισμα

  1. Βάζω την μισή από την κρέμα σε ένα μεγάλο, γυάλινο μπολ και σκορπίζω το μισό γλυκό κουταλιού (μαζί με το σιρόπι του) και φράουλες. Καλύπτω με την υπόλοιπη κρέμα και το υπόλοιπο γλυκό κουταλιού. Στολίζω με τα φρέσκα κεράσια και βάζω στο ψυγείο για 2 ώρες.

Keywords: κρεμα μπαβαρουαζ γλυκο κουταλιου βυσσινο

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Exciting!

Απάντηση