προορισμός…γεύση!

Κουνέλι με μουστάρδα και λιαστές ντομάτες

Κουνέλι με μουστάρδα και λιαστές ντομάτες

5 from 1 vote
2 Add to Favorites
Prep Time 20 mins Cook Time 40 mins Total Time 1 hr Servings: 6

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνω τις μερίδες του κουνελιού και τις πασπαλίζω με το αλεύρι.

  2. Σε μια φαρδιά και ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνω το ελαιόλαδο και σοτάρω το κουνέλι καλά σε όλες τις μεριές μέχρι να ροδίσει. Προσθέτω το κρεμμύδι και συνεχίζω το σοτάρισμα για 2 λεπτά ακόμα. Ρίχνω το σκόρδο και το γυρίζω 2-3 φορές στο λάδι της κατσαρόλας. Σβήνω με το κρασί, αλατοπιπερώνω και προσθέτω 2 φλιτζάνια νερό. Χαμηλώνω τη φωτιά και αφήνω το φαγητό να μαγειρευτεί για 30 λεπτά περίπου μέχρι να μαλακώσει.
    Προσθέτω τις λιαστές ντομάτες και αφήνω το φαγητό να σιγοβράσει για άλλα 5 λεπτά.

  3. Με μια κουτάλα παίρνω λίγο από το ζωμό της κατσαρόλα και τον βάζω σε ένα μπολ. Προσθέτω την μουστάρδα και τον άνηθο και ανακατεύω καλά. Ρίχνω το μίγμα στην κατσαρόλα και ανακινώ να πάει η σάλτσα παντού. Πασπαλίζω με την πάπρικα και αποσύρω το φαγητό από τη φωτιά.
    Σερβίρω με φαρφάλες.

Keywords: κουνελι με μουσταρδα λιαστες ντοματεσ

User Reviews

5 out of 5
Based on 1 ratings
5 Stars
1
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. germar

    Exciting!