Θα εντυπωσιαστείτε πόσο γρήγορα γίνονται αυτά τα κολοκυθοταρτάκια. Μπορείτε να τα φτιάξετε ακόμα και μισή ώρα πριν ξεκινήσετε για το γραφείο ή το σχολείο των παιδιών.

ΚΟΛΟΚΥΘΟΤΑΡΤΑΚΙΑ «ΣΤΟ ΠΙ & ΦΙ»
Ingredients
Εκτέλεση/Instructions
-
Για τη γέμιση: Σε ένα μπολ ανακατεύω καλά τα κολοκυθάκια, τη μοτσαρέλα, το τυρί κρέμα, τα αυγά, το γάλα εβαπορέ, το δυόσμο, αλάτι, πιπέρι και λίγη πάπρικα
-
Αφήνω κατά μέρος
-
Για τα ταρτάκια: Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C
-
Απλώνω τα φύλλα κρούστας το ένα ακριβώς επάνω στο άλλο, σε μια επίπεδη επιφάνεια, λαδώνοντάς τα ελαφρώς ένα-ένα
-
Με ένα στρογγυλό κουπ-πατ με διάμετρο 10 εκ
-
κόβω 6 δίσκους φύλλων (κάθε δίσκος δηλαδή αποτελείται από 4 φύλλα
-
Αν δεν έχετε κουπ πατ, κόβετε τους δίσκους με ένα κοφτερό μαχαιράκι δίχως δόντια, έχοντας σαν οδηγό ένα πιατάκι του καφέ
-
Εφαρμόζω προσεκτικά τους δίσκους σε 6 ατομικά φορμάκια για ταρτάκια (ή στις θήκες ενός δίσκου για μάφινς)
-
Τα γεμίζω με το μείγμα της γέμισης και τα ψήνω για 20 λεπτά, μέχρι η γέμιση να σφίξει
-
Τα σερβίρω ζεστά ή χλιαρά