προορισμός…γεύση!

Prep Time 15 λεπ Cook Time 25 λεπ Total Time 40 λεπτά. Δυσκολία: Για αρχάριους Servings: 12 Best Season: Για όλες τις εποχές

Υλικά

Για τη διακόσμηση

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Προθερμαίνω το φούρνο στους 170°C. Βάζω στον κάδο του μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη και τα χτυπάω για αρκετή ώρα μέχρι να δημιουργηθεί ένα ωραίο, αφράτο, κρεμώδες μίγμα. Χαμηλώνω την ένταση, και προσθέτω σιγά σιγά το ηλιέλαιο και τη βανίλια.

  2. Σε ένα μπολ κοσκινίζω το αλεύρι μαζί με το μπέικιν πάουντερ και την κανέλα.
    Ρίχνω κουταλιά κουταλιά το αλεύρι στον κάδο, συνεχίζοντας το χτύπημα σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι να ενσωματωθεί πλήρως το αλεύρι. Σταματάω το μίξερ και προσθέτω την κολοκύθα καλά στυμμένη, τα φυστίκια και τις σταφίδες. Ανακατεύω καλά με μια μαρίζ.

  3. Βάζω μικρές θηκούλες για cupcakes στο ειδικό ταψάκι και τις γεμίζω κατά τα ¾. Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 20-25 λεπτά.
    Βγάζω το ταψάκι από το φούρνο και αφήνω τα cupcakes να κρυώσουν.

  4. Σε ένα μπολ, χτυπάω με το σύρμα το τυρί κρέμα με τη άχνη  και το χρώμα ζαχαροπλαστικής μέχρι να αφρατέψει καλά το μίγμα. Προσθέτω την σαντιγί και ανακατεύω απαλά με μια μαρίζ. Μεταφέρω το μίγμα σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής και διακοσμώ τα κρύα cupcakes.

Keywords: cupcakes κολοκυθα φιστικια

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Supreme

Απάντηση