προορισμός…γεύση!

Δυσκολία: Για αρχάριους Prep Time 20 λεπ Cook Time 18 λεπ Rest Time 1 ώρα Total Time 1 ώρα 38 λεπτά. Servings: 24 Best Season: Για όλες τις εποχές

Υλικά

Για το γλάσο

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Σε ένα μπολ ανακατεύω το αλεύρι τσουρεκιού, το αλεύρι για όλες τις χρήσεις, τη σόδα, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο και το αλάτι.

  2. Βάζω στον κάδο του μίξερ το βούτυρο με τις δύο ζάχαρες και χτυπάω για 3-4 λεπτά μέχρι να δημιουργηθεί μια αφράτη κρέμα. Προσθέτω τα αυγά (ένα-ένα) και συνεχίζω το χτύπημα για 2-3 λεπτά ακόμα. Χαμηλώνω την ένταση του μίξερ και προσθέτω τα καρότα, τα φυστίκια, τις σταφίδες και τις νιφάδες βρώμης. Μόλις ενωθούν όλα τα υλικά, σταματάω το μίξερ, σκεπάζω με μεμβράνη και βάζω στο ψυγείο για 1 ώρα.

  3. Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C. Στρώνω τη λαμαρίνα του φούρνου με αντικολλητικό χαρτί.

  4. Με το σκουμπ του παγωτού ή ένα κουτάλι παίρνω ισόποσες δόσεις από το μείγμα και το αφήνω στη λαμαρίνα, αφήνοντας τουλάχιστον 8 εκατοστά απόσταση μεταξύ τους. Ψήνω στο φούρνο για 16-18 λεπτά. Μεταφέρω σε σχάρα και τα αφήνω να κρυώσουν.

  5. Σε ένα μπολ ανακατεύω το τυρί κρέμα, τη ζάχαρη, το χυμό λεμονιού και τη βανίλια. Με ένα πηρούνι κάνω «γραμμές» επάνω στα μπισκότα και τα σερβίρω.

Keywords: cookies καρότου μπαχαρικά

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

Απάντηση