προορισμός…γεύση!

Prep Time 20 min Cook Time 50 min Rest Time 24 hour Total Time 25 hrs 10 mins Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On

  1. Ξαρμυρίζω το μπακαλιάρο σε μπόλικο νερό, για 24 ώρες τουλάχιστον, αλλάζοντας συχνά το νερό. Τον κόβω σε κομμάτια και τον ξεπλένω καλά.

  2. Σε ένα φλυτζάνι νερό βάζω τις σταφίδες να μουλιάσουν.
    Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνω το μισό ελαιόλαδο και σοτάρω τα κρεμμυδάκια, το σπανάκι και τα αρωματικά χόρτα. Αλατοπιπερώνω ελαφρά. Προσθέτω τη σάλτσα ντομάτας, το ζωμό και το μπαχάρι και μόλις πάρει βράσει το μείγμα, στραγγίζω τις σταφίδες και τις προσθέτω.

  3. Μεταφέρω το μείγμα σε ένα ταψάκι, προσθέτω τον άνηθο και πιπερώνω.
    Πάνω από τα χόρτα βάζω τα κομμάτια μπακαλιάρου. Περιχύνω με το υπόλοιπο ελαιόλαδο και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 45-50 λεπτά.

Keywords: μπακαλιάρος στο φούρνο με αρωματικά χόρτα

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

Απάντηση