[email protected] με την Ντίνα – 3/3/2018

πανακοτα με κονφι αποξηραμενων φρουτων
Περιγραφή
[email protected] με την Ντίνα – 3/3/2018
Υλικά
Για την πανακότα
Για το κονφί
Για το σερβίρισμα
Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε:
Οδηγίες
Τα βήματα που θα ακολουθήσουμε είναι:
-
Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι αποξηραμένα φρούτα και την μαυροδάφνη. Κλείνουμε τα μπαχαρικά σε ένα τούλι και βάζουμε το πουγκάκι στην κατσαρόλα. Βάζουμε την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και βράσουμε για 30 λεπτά. Προσθέτουμε το σιρόπι σοκολάτας και ανακατεύουμε καλά.
-
Σε ένα δεύτερο κατσαρολάκι, βάζουμε τα ¾ από το γάλα, προσθέτουμε το μείγμα για την πανακότα και βάζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να αρχίσει ο βρασμός. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το υπόλοιπο, κρύο γάλα.
-
Μοιράζουμε το κονφί αποξηραμένων φρούτων σε 4 ποτήρια και γεμίζουμε με το μείγμα της πανακότας.
-
Βάζουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες τουλάχιστον μέχρι να παγώσει η κρέμα.
-
Πασπαλίζουμε τις πανακότες με τρούφα σοκολάτας και σερβίρουμε.
Μέγεθος μεριδίων 1
Μερίδες 4
- Ποσότητα ανά μερίδα
- Θερμίδες 200
- Θερμίδες απο λίπη 1
- % Ημερήσια Τιμή *
- Ολικά λίπη 1g2%
- Κορεσμένα λίπη 1g5%
- Τρανς λιπαρά 1g
- Χοληστερόλη 1mg1%
- Νάτριο 1mg1%
- Ποτάσσιο 1mg1%
- Ολικοί Υδατάνθρακες 1g1%
- Φυτικές Ίνες 1g4%
- Σάκχαρα 1g
- Πρωτεϊνη 1g2%
- Βιταμίνη Α 1%
- Βιταμίνη C 1%
- Ασβέστιο 1%
- Σίδηρο 1%
- Βιταμίνη D 1%
- Βιταμίνη Ε 1%
- Βιταμίνη Κ 1%
- Θιαμίνη 1%
- Ριβοφλαβίνη (Β2) 1%
- Νιασίνη 1%
- Βιταμίνη Β6 1%
- Φυλλικό οξύ 1%
- Βιταμίνη Β12 1%
- Βιταμίνη Η (Β7) 1%
- Παντοθενικό Οξύ (Β5) 1%
- Φώσφορος 1%
- Ιώδιο 1%
- Μαγνήσιο %
- Ψευδάργυρος %
- Σελήνιο 1%
- Χαλκός 1%
- Μαγγάνιο 1%
- Χρώμιο 1%
- Μολυβδαίνιο 1%
- Χλωρίδιο 1%
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs / Οι εκατοστιαίες ημερήσιες τιμές βασίζονται σε μια δίαιτα 2.000 θερμίδων. Η ημερήσια αξία σας μπορεί να είναι υψηλότερη ή χαμηλότερη ανάλογα με τις ανάγκες σας σε θερμίδες.
Wow, this amazing!