προορισμός…γεύση!

Prep Time 15 λεπ Cook Time 75 λεπ Total Time 1 ώρα 30 λεπτά. Servings: 4

Υλικά

Για τη σάλτσα

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

Για τη σάλτσα

  1. Βάζω στο μπλέντερ όλα τα υλικά της σάλτσας και τα δουλεύω καλά, μέχρι να ετοιμάσω ένα παχύ πολτό.

Για το αρνάκι

  1. Προθερμαίνω το φούρνο στους 210°C. Πλένω και σκουπίζω πολύ καλά το μπουτάκι. Το τρίβω καλά με μπόλικο αλατοπίπερο και στη συνέχεια το αλείφω παντού με τη σάλτσα, τρίβοντας το με τα χέρια μου. Το βάζω σε ένα ταψί, γύρω του βάζω τις πατάτες και τις λιαστές ντομάτες, το ραντίζω με την υπόλοιπη σάλτσα, προσθέτω ½ φλιτζάνι νερό (όχι επάνω στις πατάτες και το κρέας) και βάζω το ταψί σε ένα από τα μεσαία ή χαμηλά ράφια του φούρνου. Ψήνω το μπουτάκι για 1 ώρα. Στη συνέχεια σκορπίζω στο ταψί τα φιλέ αμυγδάλου και συνεχίζω το ψήσιμο για άλλα 15 λεπτά περίπου.

Keywords: αρνάκι στο φούρνο με σάλτσα σκόρδου,δεντρολίβανου

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Terrific

Απάντηση