destination taste!

«ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ»: η γλυκιά πρωτοβουλία της ΓΙΩΤΗΣ στη Θεσσαλονίκη!

«ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ»: η γλυκιά πρωτοβουλία της ΓΙΩΤΗΣ στη Θεσσαλονίκη!

Η πρωτοβουλία «Ζαχαροπλάθουμε», το «γλυκό κίνημα» της εταιρείας ΓΙΩΤΗΣ που αγαπήθηκε τόσο πολύ από τους καταναλωτές, συνεχίζει και φέτος δυναμικά με νέες πρωτότυπες ιδέες ζαχαροπλαστικής, δράσεις, διαγωνισμούς, δώρα και πολλές άλλες εκπλήξεις.
Το Πρόγραμμα Δράσεων «Ζαχαροπλάθουμε» της φετινής χρονιάς ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη, όπου οι καταναλωτές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές γλυκές συνταγές της σεφ Ντίνας Νικολάου που «ζαχαρόπλασε» με προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ, σε γνωστή αλυσίδα super market. Παράλληλα συμμετείχαν σε διαγωνισμούς με δώρα και κέρδισαν σημαντικές εκπτώσεις.
FOT-1059_1 Μέσα από το γλυκό αυτό «κίνημα» η ΓΙΩΤΗΣ εμπνέει τους καταναλωτές να «ζαχαροπλάθουν» και να δημιουργούν νόστιμες, σπιτικές συνταγές, με την αξιοποίηση απλών υλικών που υπάρχουν σε κάθε κουζίνα και σύμμαχο τα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ. Αυτά με λίγη φαντασία και κέφι, αρκούν για τη δημιουργία υπέροχων γλυκών, με σίγουρη επιτυχία και σίγουρη οικονομία! Ακόμη, μέσα από το «Ζαχαροπλάθουμε», οι καταναλωτές, έχουν τη δυνατότητα να μαθαίνουν τα μυστικά της ζαχαροπλαστικής τέχνης από τους μετρ του είδους, να παίρνουν μέρος σε διαγωνισμούς με σημαντικά έπαθλα, και να κερδίζουν σημαντικές εκπτώσεις σε αγαπημένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ!

Για να ενημερώνεστε για τις γλυκές ιδέες, τις δράσεις και πολλές άλλες εκπλήξεις της ΓΙΩΤΗΣ μείνετε συντονισμένοι στο www.jotis-zacharoplathoume.gr.


Related Posts

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ

Το γνωρίζουμε και το βρίσκουμε σχεδόν σε όλες τις συνταγές (στα ορεκτικά, στα κυρίως και στα επιδόρπια). Σίγουρα θα σας φαίνεται πολύ δύσκολο το να μη βάλετε αλεύρι στο αγαπημένο σας κέικ! Το αλεύρι σήμερα, δεν είναι το αλεύρι όπως παλιά, όπως το ξέραμε… έχει […]

ΣΠΑΝΑΚΙ… Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ

ΣΠΑΝΑΚΙ… Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ

Μεγάλο κεφάλαιο της διατροφής μας το σπανάκι και ακόμα μεγαλύτερη η ιστορία του. Πιστεύετε ότι κατάγεται από την Περσία και μέχρι τον 12ο αιώνα, εξαπλώθηκε σε ολόκληρη την Ευρώπη όπου έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές. Το σπανάκι το καταναλώνουμε σχεδόν όλο το χρόνο αλλά η σπορά του […]