destination taste!

Ένα σεμινάριο έφτασε στη «Νήσος» με «7 Μποφόρ»

Ένα σεμινάριο έφτασε στη «Νήσος» με «7 Μποφόρ»

Πραγματικό γλέντι γεύσης το σεμινάριο της Τετάρτης (7/2) με θέμα τα αρνίσια και τα μοσχαρίσια κότσια. Δύο συνταγές υπερπαραγωγή που έκλεψαν τα αρώματα από την μοναδική, ελληνική μπύρα «Νήσος». Ο Αλέξανδρος Κουρής, ήταν εκεί, για να μας συστήσει τη νέα του μαύρη μπύρα με το πρωτότυπο όνομα «7 Μποφόρ». Μας μίλησε πως ξεκίνησε η μπύρας «Νήσος», όλα τα στάδια παραγωγής της αλλά και τη βράβευσή της σε μεγάλους, πανευρωπαϊκούς διαγωνισμούς. Ήταν ότι καλύτερο χρειαζόταν για να συνοδεύσουμε τα απίθανα κότσια αλλά και την δροσερή σαλάτα με πορτοκάλι. Η βραδιά έκλεισε γλυκά με μια αφράτη μους με μπανάνα, χαλβά και κόκκινα φρούτα.

185017 185322 190239 191420 194506 195658 200854 201804 210246


Related Posts

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ

Το γνωρίζουμε και το βρίσκουμε σχεδόν σε όλες τις συνταγές (στα ορεκτικά, στα κυρίως και στα επιδόρπια). Σίγουρα θα σας φαίνεται πολύ δύσκολο το να μη βάλετε αλεύρι στο αγαπημένο σας κέικ! Το αλεύρι σήμερα, δεν είναι το αλεύρι όπως παλιά, όπως το ξέραμε… έχει […]

ΣΠΑΝΑΚΙ… Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ

ΣΠΑΝΑΚΙ… Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ

Μεγάλο κεφάλαιο της διατροφής μας το σπανάκι και ακόμα μεγαλύτερη η ιστορία του. Πιστεύετε ότι κατάγεται από την Περσία και μέχρι τον 12ο αιώνα, εξαπλώθηκε σε ολόκληρη την Ευρώπη όπου έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές. Το σπανάκι το καταναλώνουμε σχεδόν όλο το χρόνο αλλά η σπορά του […]