προορισμός…γεύση!

Την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου ένα απολύτως επιτυχημένο σεμινάριο με τα εξαιρετικά προϊόντα της Ζύμης Ψαχνών ήταν η αφορμή για μαγικά μαγειρέματα.
Ο κύριος Σωτήρης Βλάχος, ήταν μαζί μας για να μας μιλήσει για την εταιρία που ξεκίνησε να λειτουργεί το 1986 με την παραγωγή χειροποίητων ζυμαρικών. Με τον καιρό, και έχοντας επαφή με τις νοικόκυρες της περιοχής οι οποίες τους έδιναν τα υλικά τους για να φτιάξουν φύλλο για πίτες, αποφάσισαν να επεκτείνουν τις δραστηριότητες της εταιρείας και σε αυτό το είδος.
Βασικό τους μέλημα, να διατηρήσουν τη σπιτική ποιότητα και γι’ αυτό άλλωστε, τα προϊόντα συνεχίζουν να παράγονται ακόμα και σήμερα, από νοικόκυρες και πάντα χειροποίητα.
Η ποιότητα των προϊόντων έχει γίνει γνωστή και στο εξωτερικό με αποτέλεσμα την εξαγωγή τους σε Αυστραλία, Καναδά, Ιαπωνία, Ντουμπάι και Ευρώπη.
Όσες και όσοι φίλοι επέλεξαν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο απόλαυσαν εξαιρετικές συνταγές, συμμετέχοντας ενεργά στην παρασκευή τους, δοκιμάζοντας παράλληλα προϊόντα της Ζύμης Ψαχνών που ψήθηκαν εκείνη τη στιγμή.
Πρασοκολοκυθομαφινάκια με κρόσσια φύλλου κρούστας
Τριανταφυλλένια κρεατοπιτάκια με «Τα Φυλλαράκια»
Και για το τέλος… Κανταϊφόμπαλες με ξηρούς καρπούς και σοκολάτα
Παράλληλα, δοκιμάσαμε τη νέα δημιουργία της Ζύμης Ψαχνών που ομολογουμένως ήταν εξαιρετική και ως ιδέα αλλά και ως γεύση. Το κιουνεφέ…

1 Comment

  1. Exciting!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *