προορισμός…γεύση!

Tο 3Sixty Hotel and Suites στεγάζεται σε έναν ανακαινισμένο παλαιό αρχοντικό σπίτι που χτίστηκε στα τέλη του 19ου αιώνα και βρίσκεται στην καρδιά του ιστορικού κέντρου του Ναυπλίου και  δίπλα από το γραφικό λιμάνι της πόλης.
Το κτίριο διακρίνεται για την εξαιρετική αρχιτεκτονική του, καθώς και για τους πανέμορφους διάκοσμους που στολίζουν το εσωτερικό του.
1b Η σάλα υποδοχής κόβει την ανάσα με το εκλεπτυσμένο γούστο που αναδεικνύεται από τους εντυπωσιακούς κρυστάλλινους πολυέλαιους, τους επιβλητικούς πανύψηλους καθρέφτες  και την μεγαλοπρεπή αρχοντική σκάλα.
To 3Sixty είναι ένα μοναδικό boutique ξενοδοχείο στο Ναύπλιο.
Το Ναύπλιο είναι μία από τις πιο όμορφες και ιστορικές ελληνικές πόλεις που προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο. Το Ναύπλιο ήταν η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας, μια πόλη απαράμιλλης ομορφιάς, με πολλά αρχαιολογικά μνημεία, εξαίσια τοπική κουζίνα, γραφικά τοπία και εξαιρετική φιλοξενία, ιδανική για να την επισκεφθείτε όλο το χρόνο και όχι μόνο για τις καλοκαιρινές σας διακοπές.
3a Μπορείτε να οργανώσετε περιπάτους, βόλτες με  το ποδήλατο, να δοκιμάστε kitesurfing, φωτογραφικές εξορμήσεις, ή μια περιήγηση με τζιπ στην Αργολίδα. Μπορείτε επίσης να οργανώσει ημερήσιες εκδρομές στην Αρχαία Τροιζήνα , τους καταρράκτες της Νέδας, τις  Μυκήνες και την Επίδαυρο ή ακόμη και να επισκεφθείτε  τους κοντίνους αμπελώνες της περιοχής για μια αξέχαστη εμπειρία οινογνωσίας.
4 Μείνετε στην junior suite ή στην queen suite του boutique ξενοδοχείου μας στο Ναύπλιο, που προσφέρει όλες τις σύγχρονες παροχές και ανέσεις. Όλες οι σουίτες του ξενοδοχείου μας είναι ηλιόλουστες και φωτεινές δημιουργώντας μια αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης.
Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το 3Sixty Hotel & Suites στο Ναύπλιο για να περάσετε έναν αξέχαστο μήνα του μέλιτος σε ένα υπέροχο και κομψό περιβάλλον. Έχουμε δημιουργήσει μια μαγική ατμόσφαιρα για να κάνουμε μία από τις πιο σημαντικές ημέρες της ζωής σας να αξίζει στο έπακρο.
3 Η υψηλής ποιότητας και αισθητικής εσωτερική διακόσμηση- που παντρεύει αρμονικά το μοντέρνο με το κλασικό- και οι υπερσύγχρονες ανέσεις, που παρέχει, ανοίγουν στον επισκέπτη τη πόρτα στον κόσμο της απόλυτης πολυτέλειας, τοποθετώντας  το ξενοδοχείο 3Sixty ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία του Ναυπλίου  και ανίοίγουν  στους επισκέπτες  την πόρτα σε έναν κόσμο απόλυτης πολυτέλειας.
2 Εκτός από ένα πολύ καλό ξενοδοχείο, το 3Sixty είναι επίσης ένα από τα πιο διάσημα μπαρ και καφέ-εστιατόρια του Ναυπλίου. Δοκιμάστε μερικές από τις νόστιμες συνταγές και τα πιάτα μας, που γίνονται μόνο με τα καλύτερα και κορυφαία σε ποιότητα υλικά και παρασυρθείτε από τις υπέροχες γεύσεις. Απολαύστε τα φανταστικά κοκτέιλ μας, επιλέξτε ένα κρασί από την μεγάλη συλλογή κρασιών μας και διασκεδάστε ακούγοντας την υπέροχη μουσική μας.
Το πρωινό σερβίρεται στην εντυπωσιακή σάλα του πολυτελούς all day wine-bar-restaurant “3sixty”.

3SIXTY all day Café-Wine-bar-Restaurant
The art of taste στο Ναύπλιο βρίσκεται στο πιο γνωστό & κοσμικό all day Café-Wine-bar-Restaurant της παλιάς πόλης, στην οδό Παπανικολάου 26 & ονομάζεται «3 Sixty».
5b Απολαύστε το ποτό σας, τον καφέ σας και το φαγητό σας, νιώστε την πολυτέλεια σε όλο της το μεγαλείο & μαγευτείτε από τις πρωτότυπα & λαχταριστά πιάτα που έμπειροι σεφ δημιουργούν για εσάς με αγνά & φρέσκα υλικά.
Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε δροσερές σαλάτες, όπως αυτή του ροδιού με φρέσκα λαχανικά, ρόδι, πράσινο μήλο, καβουρδισμένα φουντούκια εστραγκόν, πούδρα προσούτο & βινεγκρέτ ροδιού ή τη σαλάτα γκοργκοντζόλα με τραγανά ανάμεικτα λαχανικά , φλέικς αχλαδιού, καβουρδισμένο καρύδι, προσούτο, εστραγκόν & βινεκρέτ μελιού με παλαιωμένο βαλσάμικο.
6 Από τα ορεκτικά το τραγανό ταλαγάνι παναρισμένο με μυρωδικά & sweet &sour chili sauce, η αρωματισμένη τάρτα με δεντρολίβανο, γραβιέρα Αργολίδας & σύγκλινο Μάνης, το καρπάτσιο από μοσχάρι με φλούδες παρμεζάνας, ψημένο κουκουνάρι & σάλτσα από φρέσκο δεντρολίβανο ή το κροστίνι σολομού θα σας ενθουσιάσουν.
Για κυρίως πιάτο σας προτείνουμε ριζότο μανιταριών με τρουφέλαιο & πούδρα προσούτο, Rib Eye με αρωματικό βούτυρο από φρέσκα βότανα, συνοδευόμενη με country potato wedges ή «en papillote» φιλέτο σολομό με λαχανικά julienne & σως λευκού κρασιού αρωματισμένη με φρέσκια λουίζα.
7b Οι φίλοι των ζυμαρικών θα ξετρελαθούν από τη πίτσα με προσούτο, ντομάτα, παρμεζάνα & ρόκα, καθώς & από τα linguini pommodoro & τα Rigatoni με χειροποίητο pesto βασιλικού αλλά & οι φίλοι του easy food θα λατρέψουν το OhMyGod! burger με καραμελωμένα κρεμμύδια, τσένταρ, bacon & σως chimitsuri.
Συνοδεύεστε το φαγητό σας επιλέγοντας το κρασί της αρεσκείας σας μέσα από μια τη μεγάλη ποικιλία κρασιών που διαθέτει το κατάστημα ή γευτείτε ένα από τα πρωτότυπα κοκτέιλ που εκπαιδευμένοι bar-tender δημιουργούν για εσάς.
8 Τέλος, μην φύγετε από κατάστημα χωρίς να έχετε δοκιμάσει τα φρέσκα γλυκά που φτιάχνονται εκείνη την ώρα και κυριολεκτικά λιώνουν στο στόμα. Προτείνουμε λαχταριστή panacotta με καραμέλα βουτύρου, chesse cake με σως φράουλα & marquise με κουβερτούρα.
Γιατί το προτείνουμε: για το υπέροχο περιβάλλον του, για την υψηλή αισθητική του & την εντυπωσιακή διακοσμησή του, για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων του, για τα χειροποίητα εδέσματά του, για τα πεντανόστιμα πιάτα του, για τα φανταστικά κοκτέιλ του & την μεγάλη ποικιλία κρασιών του, για τις μουσικές επιλογές του, για το εξυπηρετικό προσωπικό του, γιατί είναι πολυτελής αλλά όχι ακριβή διασκέδαση, γιατί… το υπέροχο είναι δικαίωμα όλων μας.
9

www.3sixty.life
www.facebook.com/3sixtygrill/
www.instagram.com/3sixty.grill/

1 Comment

  1. Ευχαριστούμε Ντίνα μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *