προορισμός…γεύση!

Την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, στο τελευταίο σεμινάριο του μήνα, αποφάσισα να το αφιερώσω σε ένα προϊόν έκπληξη. Τα αγαπημένα μου Popy’s Gourmet Popcorn που γνώρισα πρόσφατα και πραγματικά εντυπωσιάστηκα.
Η ιδέα ξεκίνησε από τα αδέλφια Γιάννη και Πόπη που ζουν στην Αμερική και έχουν στην καθημερινότητά τους τα ποπ κορν. Επειδή όμως, ήθελαν να το εξελίξουν και να φτιάξουν κάτι διαφορετικό, άρχισαν να πειραματίζονται στις γεύσεις.
Παράλληλα, εδώ στην Ελλάδα, αναλαμβάνει ο Μανώλης (ξάδελφος) να φέρει κι εδώ αυτή την λιχουδιά.
Ο Μανώλης, δεν επαναπαύετε και ξεκινά με γνώμονα την καλή ποιότητα και τα αγνά υλικά να εξελίξει τα Popy’s.
Ο τρόπος επεξεργασίας του καλαμποκιού γίνεται με αέρα, με αποτέλεσμα τα ποπ κορν να είναι εντελώς στεγνά και χωρίς ίχνος λαδιού. Χρησιμοποιώντας αγνό βούτυρο, μαύρη ζάχαρη με μελάσσα, πραγματική σοκολάτα αλλά και ξηρούς καρπούς φτιάχνει προϊόντα που πραγματικά θα λατρέψετε.
Ιδιαίτερα τα Popy’s με καραμέλα και σοκολάτα που στα Great Taste Award στην Γαλλία κέρδισαν 2 αστέρια.
Έχοντας λοιπόν αυτά τα προϊόντα, οι συνταγές που δημιούργησα ήταν απολαύστικες. Σαλάτα με πολύχρωμα λαχανικά και Popy’s Caramel Corn, Φιλετάκια κοτόπουλου, παναρισμένα με Popy’s Cheese Corn και φυστίκι Αιγίνης, αλλά και μπάρες με ξηρούς καρπούς και Popy’s Chocolate Caramel Corn.

1 Comment

  1. Ευχαριστούμε Ντίνα μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *