Μια βραδιά αφιερωμένη στα ζυμαρικά Ανδρίτσαινα ήταν η Δευτέρα 29 Μαΐου. Ο Γιάννης Γεωργακόπουλος ήταν μαζί μας για να μας μιλήσει για την ιστορία των ζυμαρικών του, όταν το 2006 αποφάσισε να παντρέψει την παράδοση με αγνά υλικά για να δημιουργήσει τα μοναδικά ζυμαρικά του.
Επιλέγοντας πολύ προσεκτικά τους παραγωγούς που του προμηθεύουν τις πρώτες ύλες και χωρίς να χρησιμοποιεί χημικές ουσίες και συντηρητικά κατάφερε με τα χρόνια, να έχει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Η συνταγή του; Ένα επτασφράγιστο οικογενειακό μυστικό…
Η έμπνευση ήρθε σχεδόν αυτόματα με το που τα δοκίμασα, και όσοι είχαν την τύχη να παρευρεθούν στο σεμινάριο απόλαυσα 3 ιδιαίτερες συνταγές.
Παπαρδέλες με κοτόπουλο και πιπεριές αρωματισμένες με καζούν, Πολύχρωμες βίδες με πέστο βασιλικού και τονάκι Αλοννήσου και ένα εξαιρετικό τραχανότο με μαύρο σκόρδο και παστουρμά.
Ευχαριστούμε Ντίνα μας