Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Μια βραδιά γεμάτη έρωτα και γεύσεις

Μια βραδιά γεμάτη έρωτα και γεύσεις

Ένα σεμινάριο αφιερωμένο στο έρωτα ήταν αυτό που ζήσαμε στις 14 Φεβρουαρίου στο Yolenis Cooking Classes by Dina Nikolaou. Ο Ζαφείρης Τρικαλινός με το εξαιρετικό αυγοτάραχο, ήταν μαζί μας για να μας μάθει πως να απολαμβάνουμε το απόλυτο αφροδισιακό. Το ορεκτικό με αχλάδια και αυγοτάραχο σερβιρισμένο με ρόκα, μας άνοιξε την όρεξη, για να ακολουθήσει ένα φιλέτο Σατομπριάν με πικάντικη σάλτσα που έλιωνε στο στόμα. Και φυσικά, δεν μπορούσε να λείψει ένα ροζ ερωτιάρικο επιδόρπιο που όλοι απολαύσαμε.

00 IMG_5975 00 IMG_5985 00 IMG_6018 00 IMG_6121 00 IMG_6128R 00 IMG_6141R 00 IMG_6143R 00 IMG_6162 00 IMG_6260 00 IMG_6322


Related Posts

ΓΛΥΚΟΡΥΖΑ… ΕΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΦΥΤΟ!

ΓΛΥΚΟΡΥΖΑ… ΕΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΦΥΤΟ!

Τι γνωρίζετε για το φυτό αυτό; Τα αρχαία χρόνια η γλυκόριζα είχε πολλές χρήσεις ενώ την χρησιμοποιούσαν ακόμη και ως φάρμακο για το άσθμα! Οι χρήσεις της στη μαγειρική όμως είναι ελάχιστες και είναι κρίμα! Είναι ένα υλικό γλυκό αλλά ταυτόχρονα πολύ ισχυρό. Στη ζαχαροπλαστική […]

ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ

ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ

Τον Νοέμβριο, για να ζεσταθούμε, μας αρέσει να μαγειρεύουμε ζεστά πιάτα όπως σούπες, αλμυρές πίτες, ογκρατέν στον φούρνο και φυσικά όλα τα παραδοσιακά χειμωνιάτικα φαγητά! Έτσι λοιπόν τείνουμε να πιστεύουμε πως το φθινόπωρο και τον χειμώνα υπάρχουν μόνο λαχανικά, αμυλούχα τρόφιμα ή τυριά. Υπάρχουν όμως […]