Πληκτρολογήστε εδώ για αναζήτηση

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Μια βραδιά γεμάτη έρωτα και γεύσεις

Μια βραδιά γεμάτη έρωτα και γεύσεις

Ένα σεμινάριο αφιερωμένο στο έρωτα ήταν αυτό που ζήσαμε στις 14 Φεβρουαρίου στο Yolenis Cooking Classes by Dina Nikolaou. Ο Ζαφείρης Τρικαλινός με το εξαιρετικό αυγοτάραχο, ήταν μαζί μας για να μας μάθει πως να απολαμβάνουμε το απόλυτο αφροδισιακό. Το ορεκτικό με αχλάδια και αυγοτάραχο σερβιρισμένο με ρόκα, μας άνοιξε την όρεξη, για να ακολουθήσει ένα φιλέτο Σατομπριάν με πικάντικη σάλτσα που έλιωνε στο στόμα. Και φυσικά, δεν μπορούσε να λείψει ένα ροζ ερωτιάρικο επιδόρπιο που όλοι απολαύσαμε.

00 IMG_5975 00 IMG_5985 00 IMG_6018 00 IMG_6121 00 IMG_6128R 00 IMG_6141R 00 IMG_6143R 00 IMG_6162 00 IMG_6260 00 IMG_6322


Related Posts

ΤΟ TOP 10 ΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΓΛΥΚΩΝ!

ΤΟ TOP 10 ΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΓΛΥΚΩΝ!

Με ξέρετε τώρα για την αδυναμία μου στη Γαλλία αλλά και για τα γλυκά της! Είναι μια χώρα γνωστή για την υψηλή γαστρονομία της. Κάθε περιοχή είναι γεμάτη με παλιές και νόστιμες συνταγές που δίνονται από γενιά σε γενιά. Από το ορεκτικό έως και το […]

ΠΩΣ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ;

ΠΩΣ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ;

Για να μαγειρέψετε τα λαχανικά σας, ξεκινήστε και βράστε νερό σε μια μεγάλη κατσαρόλα. Ρίξτε χοντρό αλάτι. Εν τω μεταξύ, καθαρίστε και ξεφλουδίστε τα λαχανικά σας πριν τα πλύνετε. Κόψτε τα σε όσο γίνεται, ισομεγέθη κομμάτια. Μόλις πάρει βράσει το νερό, ρίξτε τα λαχανικά. Μην […]



Subscribe