Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Ένα ξεχωριστό μάθημα με πολύ γλύκα και γεύση!

Ένα ξεχωριστό μάθημα με πολύ γλύκα και γεύση!

Ένα απολαυστικό σεμινάριο χάρηκαν όλοι όσοι είχαν την τύχη να κλείσουν θέση στο σεμινάριο της Δευτέρας 23 Ιανουαρίου. Με καλεσμένο τον μοναδικό pastry chef Γρηγόρη Γαστεράτο να μας δίνει μυστικά και tips ζαχαροπλαστικής φτιάξαμε δύο υπέροχες τούρτες. Η τούρτα αμυγδάλου με γέμιση κρέμα Αμαρέτο αλλά και η τούρτα σοκολάτα παρασκευάστηκαν εκείνη τη στιγμή και διακοσμήθηκαν με χρωματιστή ζαχαρόπαστα αλλά και υπέροχες επιλογές από κουφέτα Χατζηγιαννάκη. Ο Γρηγόρης Γαστεράτος μας δίδαξε πόσο εύκολη είναι η παρασκευή της ζαχαρόπαστας αλλά και τα μυστικά που χρειάζεται να γνωρίζουμε για να έχουμε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.

182341 191344 191852 193226 194741

1DSC_0620R 1DSC_0611 195835

181303

1DSC_0586


Related Posts

ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ… ΤΟ ΜΥΡΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ

ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ… ΤΟ ΜΥΡΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ

Είναι το μυρωδικό που κυριαρχεί στα χειμωνιάτικα πιάτα μας. Στιβαρός, αρρενωπός χαρακτήρας, ζεστή ευωδιά, με ιδιαίτερη δύναμη και ζωντάνια, έχει ταυτιστεί με μερικά από τα πιο αγαπημένα πιάτα της ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας. Είναι ο σχεδόν σταθερός αρωματικός σύντροφος του αρνίσιου κρέατος, αλλά πώς αλλιώς […]

ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΙΝΑ ΖΕΒΡΑ

ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΙΝΑ ΖΕΒΡΑ

Η απόλυτη τούρτα σοκολατίνα με εντυπωσιακές ρίγες που θυμίζουν ζέβρα. Η τεχνική της «ζέβρας» στα κέικ, είναι διάσημη, αλλά η σε μορφή τούρτας μπορείτε να την φτιάξετε για γενέθλια ή επίσημα τραπέζια.



Subscribe