προορισμός…γεύση!

Ένα απολαυστικό σεμινάριο χάρηκαν όλοι όσοι είχαν την τύχη να κλείσουν θέση στο σεμινάριο της Δευτέρας 23 Ιανουαρίου. Με καλεσμένο τον μοναδικό pastry chef Γρηγόρη Γαστεράτο να μας δίνει μυστικά και tips ζαχαροπλαστικής φτιάξαμε δύο υπέροχες τούρτες. Η τούρτα αμυγδάλου με γέμιση κρέμα Αμαρέτο αλλά και η τούρτα σοκολάτα παρασκευάστηκαν εκείνη τη στιγμή και διακοσμήθηκαν με χρωματιστή ζαχαρόπαστα αλλά και υπέροχες επιλογές από κουφέτα Χατζηγιαννάκη. Ο Γρηγόρης Γαστεράτος μας δίδαξε πόσο εύκολη είναι η παρασκευή της ζαχαρόπαστας αλλά και τα μυστικά που χρειάζεται να γνωρίζουμε για να έχουμε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.

182341 191344 191852 193226 194741

1DSC_0620R 1DSC_0611 195835

181303

1DSC_0586

1 Comment

  1. Mouth-watering

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *