προορισμός…γεύση!

Σε όλους αρέσει η πατάτα τηγανητή και συνήθως χρησιμοποιούμε το λάδι αυτό μόνο μια φόρα γιατί μαυρίζει γρήγορα. Για να αποφύγετε να το αλλάζετε κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, σας έχω το τέλειο κόλπο! Ενώ το λάδι ζεσταίνετε, προσθέστε ένα ασπράδι αυγού που θα δράσει απορροφώντας όλα τα υπολείμματα και τις μυρωδιές. Φροντίστε να το πάρετε μετά από κάθε ψήσιμο χρησιμοποιώντας μια τρύπια κουτάλα. Αυτό θα κρατήσει το λάδι σας καθαρό και θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να μαγειρέψετε πιο πολλές φορές.

1 Comment

  1. ❤️ ❤️ ❤️

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *