destination taste!

«Ανακυκλώστε» το τηγανητό λάδι!

«Ανακυκλώστε» το τηγανητό λάδι!

Σε όλους αρέσει η πατάτα τηγανητή και συνήθως χρησιμοποιούμε το λάδι αυτό μόνο μια φόρα γιατί μαυρίζει γρήγορα. Για να αποφύγετε να το αλλάζετε κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, σας έχω το τέλειο κόλπο! Ενώ το λάδι ζεσταίνετε, προσθέστε ένα ασπράδι αυγού που θα δράσει απορροφώντας όλα τα υπολείμματα και τις μυρωδιές. Φροντίστε να το πάρετε μετά από κάθε ψήσιμο χρησιμοποιώντας μια τρύπια κουτάλα. Αυτό θα κρατήσει το λάδι σας καθαρό και θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να μαγειρέψετε πιο πολλές φορές.



Dina’s Daily RecipesΠικάντικο ρολό κοτόπουλο, γεμιστό με πιπεριές

Dina’s Daily RecipesΡύζι τηγανητό με λαχανικά και αυγά

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο